Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan tuningoljam simson-omat...

Hogyan tuningoljam simson-omat, hogy ne egyen többet de nőjön a végsebessége?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokat is irhattok nyugodtan,egyébként horgászni kellene a sárba és aszfalton is jo lenne picit jobban haladni.A válaszokat előre köszönöm!!

2015. szept. 28. 19:50
1 2
 11/16 anonim válasza:

Hallod,te ehez még tul kicsi vagy!!!biztos sebességet sem tudsz váltani és mindig lefullasztod!!!!attol hogy mondjuk simson star-al mesz egy kort azt lefullad attol egy s51est meg nem tudsz vezetni!!!!milyen horgasz vagy!!!tuti beleestel mar a vizbe!!!biztos belerántott a hal!!NA SZOVAL A LÉNYEG H NŐLJ FEL KISGYEREK!!!!! Üdv:Tomi

U.I.:Tanulja meg eloszor valtani!!!kerd meg tesodat ha van mert az biztos profi!! ;)

2015. okt. 1. 21:41
 12/16 A kérdező kommentje:
Az utolso alljon le mert tudom h ki a tesom es csak trollkodik
2015. okt. 2. 07:21
 13/16 A kérdező kommentje:
Mind a ketten nagYon jol motorozunk csak elakadunk a sarba peca kozben
2015. okt. 2. 07:22
 14/16 A kérdező kommentje:
Mivel gyenge a moci
2015. okt. 2. 07:22
 15/16 anonim ***** válasza:

# 9/14 s zar a simsont?:D vegyél robogót hü lye gyerek :D

Minden sebességebe emelkedik az elej az enyémnek úgy húzz mint az an nya pic sája és sima gyári 50-es. és hogy miért? azért mert értek hozzá csak egy kibas zott bint karbi van rajta, igazi segg rakéta az utazója 60-65 bőven elég és már lassan 1 éve nem nyúltam hozzá! és hogy miért? mert érteni kell hozzá azért! és megszakítós gyújtása van lassan 5000km van benne és nem is olajzom a megszakítót csak les zarom és ha most rá mérsz még mindig 0,4mm a hézeg és hogy miért? mert normális alkatrészből normálisan összerakom, előbb kicsit tanulgass hogy mi hogyan működik ne egyből ug ass

2015. okt. 2. 10:02
 16/16 anonim ***** válasza:
:) én mit kezdjek azzal, hogy te értesz a simson-hoz? Gratulálok hozzá, ügyes vagy! Engem tökre nem érdekel hogy mennyire dicséred a simsont, nekem ingyen se kellene mert nem tetszik, terepre meg főleg nem mert ha egy normális pályán meghajtanám, atomjaira hullana. Én az a fajta ember vagyok, aki vesz egy normális motort ami arra van terveze, és nem otthon buzerálom meg szerelgetem. Ha lefutotta azt az üzemórát ami megvan adva, ott a szervíz, elviszem és három nap múlva érte megyek. Megértem hogy nem mindenkinek telik drága motorra, szervízköltséget és az alkatrészeket kifizetni, de akkor se akarja bemesélni egyik simsonbu*zi se hogy a simson az egy világerő gép, és hogy aszfalton és terepen is a legjobb szerkezet mert tökre nem az. Eltötyögni ide-oda tökéletes de másra nem való és ezt ti is tudjátok, csak próbáljátok bizonygatni hogy nem így van.
2015. okt. 2. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!