Honda Dio hátsó kerék?
Használtan vettem egy lepukkant Diot, és tojás formájú, sugárirányban üt a hátsó kereke. Tudtok javasolni Dél-Pesten valakit, aki meg tudná javítani a felnit?
A gumikat mindenképp cserélni akarom, mert az első 19, a hátsó 12 éves, de nem tudom, milyen méretűre cseréljem. A gyári 3.00-10 helyett 3.50-10 méretű gumi van rajta hátul. Most kicsivel 50 fölött van a végsebessége, félek, hogy ha gyári méretű kereket vennék rá, jócskán csökkenne. Vagy a robogóknál nem ennyire egyértelmű a változás?
Köszi!
Köszi a válaszokat!
@#1
A legközelebbi gumisnál érdeklődtem, de ő nem vállalta, mert nem tudná befogni a felnit.
@#2
A variátor miatt gondoltam, hogy nem csak a kerékmérettől függhet az elérhető vétáttétel, ha mondjuk a légellánállás miatt csak ennyit bír a motor.
Sokmindenhez nem nyúltam, 4 napja még nem volt önindító és nem volt alapjárat, max 40-et ment. Számomra már az is csoda, hogy egy akksicserével és karbiállítással ennyit tud (a rossz kerék miatt már az 50 is ijesztő). Később ránézek a karbi belére, fékekre, futóműre is, de nem akarok sokat költeni rá, nem tervezek vele hosszú távra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!