Ha az autót végleg kiakarom vonatni a forgalomból be kell vinnem egy bontóba. Milyen állapotban kell az autónak lennie?
Figyelt kérdés
Kiakarom vonatni az autót végleg a forgalomból.Csak a bontón keresztül tudom megtenni vagy van valami más megoldás is?Szeretném autóról leszedni a kerekeket meg még egyéb dolgokat.Mennyire lehet szétszedni a járgányt?2015. szept. 27. 13:00
1/7 anonim válasza:
Bontási, átvételi, vagy mit tudom én milyen igazolást (mindig elfelejtem a pontos nevét) csak az autóbontó adhat ki. Más megoldás nincs, ha ki akarod vonatni a forgalomból.
2/7 anonim válasza:
A kerekeket éppen le tudod cserélni bármilyen hugyadék kukaérett gumira. A gumisoknak úgyis csak gond a totál kuka gumik kezelése, ingyen odaadják. Felni dettó, xar gumit rá egy ütő, javíthatatlan felnire és kész.
3/7 anonim válasza:
Bemész a bontóba és megbeszéled velük.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Itt jegyezném meg,sajnos minket autó tulajdonosokat több oldalról véreztet az állam.Ingyen kell leadni a járgányt és még fizetni is kell azért a darab WC papírért,amivel aztán mehetünk a kormány ablakhoz kivonatni a járgányt,persze itt is fizetni kell.Eljutottunk már megint arra a szintre,hogy luxus az autó.
2015. szept. 27. 18:23
5/7 anonim válasza:
"Eljutottunk már megint arra a szintre,hogy luxus az autó"
Miért, talán alkotmányos alapjog az, hogy gépjárművel közlekedj? Ez van, az autó akkor is pénzbe kerül, ha nem használod. Ha használod, még többe.
6/7 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak.
Igen,alkotmányos alapjog autó tulajdonosnak lenni,bár nem kötelező.Az én esetemben viszont egyetlen közlekedési eszköz,mivel súlyosan beteg vagyok és nem tudok más járművet igénybe venni.Aztán még ragozhatnám a nagy általánosság jegyében a nagy autós társadalom nevében.Neked biztosan luxus,másnak rákényszeredett szükséglet.Persze most lehet lefujjozni,de attól még marad a valóság mégha strucc politikát is vallasz.
2015. szept. 27. 20:14
7/7 anonim válasza:
Nem feltétlenül ingyen kell leadni a gépet. Sokszor fizetnek a járműért. Ez függ a roncs típusától és állapotától. Persze ha a roncsból kinyerhető fémhulladék nem fedezi a munkadíjat és a szárazra fektetés költségeit, akkor még az is előfordulhat, hogy neked kell fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!