2002-es Suzuki Swift 1. 0-ás nagyon jó állapotban,92 e km-rel ér e 420. 000 Ft-ot? Ja és még tulajdonságokat várok erről a típusról!
"Ne hallgass a sok agyhalottra," komoly IQ XD
Alapból Japán fan vagyok, ismerem mind 3 típust és volt is. Az 1.0 nekem tényleg nem tetszett összehasonlítva a másik 2 típussal ez az igazság. Helyesbítek, az én igazságom. Az 1.0 tény hogy megbízható és jó autó olcsó fenntartással de ha volt egy 1.3 16 szelepes Suzukid akkor nagyon kicsi az esélye hogy átülsz újra egy 1.0-ba. Nem azért mert ciki hanem azért mert jobb vezetni és a nagyobb motor ellenére kevesebbet eszik mert nyomatékosabb.
Még mindig azt mondom hogy az 1.3 8 szelepes is jobban megéri az árát mint a sima 1.0. Nem beszélve arról hogyha hosszabb utakra is sűrűn kell az autó, pl könnyebben tudsz egy erősebb autóval előzni ami a biztonság miatt sem egy elhanyagolható tényező.
Aztán itt van pl a Suzuki 1.0 vs Nissan Micra 1.0 a Micra masszívabb, jobban összerakott autó, merevebb kaszni, jobb vezetni. Szinte biztos hogyha mentél ezzel is azzal is a Micra lesz a befutó azt garantálom. Kellemes hétvégét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!