Én 17 évesen kaptam egy 2002-es mazda 6-ost Keresztapámtól. (2literes 136 lovas dízel) Nagyon nagy becsben tartom, remélem még sokáig meglesz. (februárban töltöm a 18-at)
Igyekszem nem gyarapítani a sztereotípiákat -> "alátették"
2015. szept. 27. 18:07
12/24 anonim válasza:
1996ban 18 évesen egy 924es Porsche...a kocsi 1976os volt.egy évig volt meg.
Most egy Lexus van.
2015. szept. 27. 18:12
13/24 anonim válasza:
Én 2008-ban vettem egy 1999-es 1.3-as Suzuki Swiftet GL-t (alapfelszerelés), ekkor 20 éves voltam. Annak ellenére, hogy szerettem, 3 év után eladtam (épp a napokban találkoztam vele az utakon, teljesen véletlenül, egy ideig még követtem is a nosztalgia miatt :D), mivel összegyűlt annyi pénzem, hogy vegyek magamnak egy teljesen új 0Km-es autót (Egyébként pont most gyűlt össze ismét ennyi pénzem, de most egy lakás a cél). Így most egy 2011-es Vw Polo-t hasnálok, ezt is szeretem. :D
2015. szept. 27. 18:50
14/24 anonim válasza:
29 évesen. Opel Astra H 1.7 dízel. Most is ez van, 2012-ben az utolsó darabok közül vettem. Meg vagyok vele elégedve. Jól megy, keveset fogyaszt, ami nekem fontos a rendszeres hosszú távú autópályázások miatt. Emellett kényelmes, biztonságos.
Előtte nem volt feltétlenül szükségem autóra. 21 éves voltam, még bőven egyetemre jártam, mikor meghalt a faterom. Tőle örököltem egy fél házat és nem kevés kp-t. Úgyhogy ha akartam volna bőven telt volna autóra, de inkább félreraktam.
2015. szept. 29. 13:43
15/24 anonim válasza:
Mitsubishi Galant 2000 évjárat 2.5-ös V6 -os motorral (160 le) Imádtam. Tavasszal adtam el, most Eclipse-m van , ezt is imádom (ez 2.4-es 150 Le). A Galant 3 évig volt meg, és egyetlen egyszer sem hagyott cserben,rengeteg élményem volt vele, és szerettem vele megjelenni,hogy nem k...ög újgazdagnak meg bunkónak néztek. A mostanival pedig most gyűjtöm az élményeket, ez is jónak ígérkezik:)
2015. szept. 29. 14:16
16/24 anonim válasza:
26 évesen vettem az első saját kocsimat (addig a családi autók elégnek bizonyultak)
Egy Golf IV 1.9 TDI lett a kiválasztott, 110 lóerős. Másfél év alatt mentem vele 90.000 km-t. Messze túlteljesíti az elvárásokat, megbízhatóságban és minden másban is. Gyakorlatilag nem hagyott cserben egyszer sem. Még kb 1,5-2 évig tervezem meghagyni aztán csere (A5 vagy Scirocco)
2015. szept. 29. 14:16
17/24 anonim válasza:
23 éves vagyok most (ez az előbb lemaradt)
2015. szept. 29. 14:18
18/24 anonim válasza:
19 évesen Skoda Favorit. Elsőre, fiatalon nem akartam drága autót, de annyira szerettem, hogy azóta felújíttattam. Keveset fogyaszt, bárhova elvisz, és nem drága fenntartani. Főleg városban járok vele, de időnként autópályán is (csak nem hajtom 130ig).
25L
2015. szept. 29. 14:44
19/24 anonim válasza:
17 évesen jogsi befejezése közben vettem egy Fiat Ritmot 1.3 benzin. Sokat nem vártam el tőle hiszen 50 ezerért vettem és volt annyi hiba rajta mint kertben a fűszáll. Váltócserével kezdtem aztán jött az eldurranó fékcsövek, gyujtó kondenzátor, megszakító, rotor, gumik, és zabált annyit mint állat a duplatorkú karbival 12 litert is meg lehetett etetni. 2 évig használtam napi szinten aztán a műszaki elött eladtam mert tudtam sokat kell rá költeni mire olyan autó lesz amit átengednek. Hibák ellenére szerettem. Aztán vettem egy crossmotort azt használtam és ha kelet autó akkor vagy az akkori 120as skodát(már lecseréltük egy marea kombira) Vagy a családi 1-es fókuszt hajtottam. Most 3 hónapja vettem egy 1994-es Ford Probét és most fogom forgalomba helyeztetni. 2.0 benzin nagyon dögös rx7 alapú alváz, bukólámpa ja és sportlökősök vannak rajta. Lesz vele dolgom még de nem számít.
2016. febr. 27. 14:01
20/24 anonim válasza:
2000-ben 19 évesen egy Trabant saját keresetből.Elég boros áruk volt akkor,2hó műszakival,csereérett küszöbbel,kopott festéssel 120e-ért jó vételnek számított.Friss műszakival,rendbetéve a debreceni piacon kerek 200e Ft-ért kelt el.Ma már szinte hihetetlen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!