Emberek! Kinek hány évesen volt az első autója és milyen autója volt?
Megvoltál-e vele elégedve, szeretted-e? Mennyi ideig volt meg?
Valamit milyen van most?
Válaszokat előre is köszönöm!
Még gimis koromban nagyon leestek a használt autó árak és a családi Skoda 105-öst nem volt érdemes eladni, így azt kaptam meg. Kezdő autónak jó volt. Nyúztam pár évig.
Most egy 20 éves Vectra B-m van. Már régen cserélni kellett volna, de keveset autózok és mindenhova elvisz, ahova kell, így az van.
20 évesen vettem, lassan 1 éve az első autómat, Volkswagen Golf V 1.6 benzin Trendline 2004-es évjáratút. Elég korán elkezdtem dolgozni, és a legelső célom nem a Balaton Sound meg a Convers cipő volt, hanem ez az autó (nem bántam meg).
Szeretem, imádom, nagyon jó a vezetési élménye, igényes anyaghasználat, igényes belső, Trendline-al is jó felszereltség (nekem pont elég hogy nincs tele minden elektromos bigyulával) jól fekszi az utat, megbizható, bár kicsit lusta motor, de minden alkalommal öröm vezetni.
Jelenleg még ez van, bár érzem mostanában hogy kezdem kinőni ezt a 102 pacit, jó lenne egy GTI :)
18 évesen az első autóm egy Audi 80-as (B3) volt.
24 évesen vettem igazából saját magamnak az első autómat, egy Audi cabrioletet (b4).
Mindkettőt imádtam, nagyon jó autók voltak.
Most egy 2005-ös Volvo V40-em van, azt is nagyon szeretem.
Szia!
Nekem 2010ben lett egy Opel Vectra A -m akkor volt 17éves.( én 20voltam)Jelenleg is ő van, nem tervezem a cseréjét.
Üdv 25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!