Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tolatásban parkolás. Mit kell...

Tolatásban parkolás. Mit kell hozzá fejben tudni? Nehezen megy, nem érzem az autó határait.

Figyelt kérdés
2010. márc. 14. 13:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:16

Én vagyok a sumi jelölt....Hát igen, ha van rá mód és hely akkor tolom neki!! Igaz csak 68LE a swift, de nagyon megy!

15/f

2010. márc. 14. 20:55
 12/21 anonim válasza:
15 évesen már hálisten büntethető vagy, ugyhogy remélem egyszer elkap a rend éber őre!
2010. márc. 14. 20:58
 13/21 anonim ***** válasza:
76%

Igaz csak 68LE a swift, de nagyon megy! Meg nagyon szépen törik kisfiam!

A kérdezőnek:Nekem a lányom most vizsgázott.A Tesco parkolóban gyakoroltuk a tolatva beállást.Nem kell szégyellni senki sem úgy született,hogy mindent tud.Szerintem fejben tudod,hogy mit kell,kellene csinálni,csak ezt ültesd át a gyakorlatba.Tehát:Gyakorolj,gyakorolj,gyakorolj....

2010. márc. 15. 07:32
 14/21 anonim ***** válasza:
73%

A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:55-nek

attól még állj le a kocsival mert,

1. begyakorolsz sok hülyeséget, amiért nem fogsz tudni megtanulni helyesen vezetni

2. büntetendő

3. 15évesen maradj a biciklinél

4. 68 lovas swiftben is meg lehet halni, akár egy parkolóban is...

2010. márc. 15. 09:37
 15/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ mindenkinek, aki nekem válaszolt:)!
2010. márc. 16. 21:16
 16/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is lány vagyok és 3 hónapja van jogsim.

Nekem meg az a bajom, hogy csak tolatva tudok parkolni( padka mellé, két autó közé vagy merőlegesen 2 autó közé)

A tükrök sokat segítenek.

Én nem tudok előre beállni, csak tolatva, de az jobban megy mint páromnak akinek 13 éve van jogsija, mert csaka tolatva parkolást gyakoroltuk vizsgán.

Engem most tanít párom előre beállni!

2010. márc. 18. 08:30
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ezen semmi, általában ez nehezen szokott menni az embereknek! Arra figyelj, hogy ne állj túl közel a melletted levő autóhoz mikor mellé állsz, és kb 45 fokos szögbe tekerd a kormányt tolatáskor, tehát ne szedd túl alá és túl rá, és célszerű a tükröt leállítani, hogy lásd mennyire vagy a padkától. És persze hátra is figyelj nehogy nekimenj a mögötted levőnek. Először próbáld nagyobb helyeken, ahova előlről is be tudnál, és ha oda biztonsággal menni fog akkor már kisebb helyekre se fog nehézséget okozni sok sikert :)
2010. márc. 21. 08:53
 18/21 A kérdező kommentje:
Köszi:)!
2010. márc. 22. 20:29
 19/21 anonim válasza:
Kedves posztíró, ha esetleg még benéznél: nemrég szereztem jogosítványt, és nagyon küzdök a parkolással, Neked mennyi idő volt belejönni? :)
2010. szept. 13. 22:54
 20/21 anonim ***** válasza:

Senki nem úgy születik hogy rögtön megy minden,nekem spec 1 éve van jogsim, de mivel nagyon keveset van alkalmam vezetni, nekem sem megy úgy annyira a tolatva parkolás, mikor tanultam vezetni akkor ment, azóta nagyon kirázódtam belőle sajna.A két autó közé beállni az a rémálmom.. :D Úgy hogy előttem van 1 autó meg mögöttem.. Az oktató mellett se nagyon ment, azt marhára gyakorolnom kéne :) Vagyis a végére már ment, de nem szeretek úgy parkolni pedig megkell tanulni. :) Még tolatva 2 autó közé úgyhogy egymás mellett vannak,csak ugye köztük van 1 hely, úgy még bevállalósabb vagyok. :)

24/F

2012. szept. 29. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!