Ha a Volkswagen a dízeleseket kártalanítja, akkor a HTP motoros autótulajokat is fogja? Nekem három kiló voltca motorcsere, és ez is kakis.
Figyelt kérdés
2015. szept. 25. 10:50
11/29 A kérdező kommentje:
Annyi köze van hozzá okostojás, hogy megveszed a hatmilliós autódat, és a legelső műszaki vizsgán már nem megy át.
2015. szept. 25. 12:02
12/29 anonim válasza:
Engem nem a forumok erdekelnek, hanem a te eseted. Szoval hany (allitolagos) kilometerrel vetted az autot es hany evesen?
13/29 anonim válasza:
12-es megmondta a tutit. Le kellett volna cserélni megvételnél, nem elhinni a német hamisított szervizkönyvben szerepló adatokat...
Máskülönben minden át fog menni műszakin, senki nem fogja továbbterhelni ezeket a költségeket a tulajokra. Az már más kérdés, hogy a következő modellek árába beépítik majd, de az meg opcionális, hogy megveszed-e
14/29 A kérdező kommentje:
Én száznál vettem, százhétnél volt a baj, de már vételkor is egy liter olajat evett ezren. A szerelők szerint a motornak már volt előttem is átugrása, A műszakin megnézték, hogy nem volt az óra visszatekerve. Valós km-rel vettem.
2015. szept. 25. 12:13
15/29 anonim válasza:
Megvettél egy legyilkolt kocsit, nem szervizelted le. Mégis mit vártál? Meleg hógolyót? Ez nem a konstrukció hibája nálad hanem a tulajdonosok nem törődömsége
16/29 anonim válasza:
Nézd, minden használt autó vásárlás után az ember első dolga a vezérlés és olaj csere, bármit is állít az előző tulajdonos.Ezt egyszerűen bele kell kalkulálni a vételárba.
17/29 anonim válasza:
"Valós km-rel vettem."
Ja persze. Volkt benne vagy 250e, ebbol 150e kilometert ridegtartasban toltott...
18/29 A kérdező kommentje:
He?
2015. szept. 25. 14:16
19/29 A kérdező kommentje:
Olvass utána. Első tulajok is beszívtak vele hetvenezer kilométerrel.
2015. szept. 25. 14:18
20/29 anonim válasza:
Magyarul nem kell verni a nyáladat hogy ha annyira nincs pénzed hogy egy fabiából is inkább 3hengerest vettél mert az még 2decivel kevesebbet fogyaszt 100-on........meg a fentebb leírt vásárlás utáni kötelezőkre se maradt már guba....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!