Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mercedes w124 vélemények?

Mercedes w124 vélemények?

Figyelt kérdés
2000-2500 dízel motorosok érdekelnek, tudom nem versenyautó, de mivel főképp városba használnám nem igazán zavarna, de azért végsebesség fogyasztás érdekelne, viszont a legtöbb 4 sebességes, tehát érdekelne, hogy milyen egy 4 sebességessel menni, nagyon hangos 4.be pl 90nél vagy, hogy ??,
2015. szept. 23. 23:16
 1/6 anonim ***** válasza:
25%
Neked egy olcsó benzines kell városba te agyon iskolázott.
2015. szept. 23. 23:26
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem anyukaddal beszelsz kisgyerek :D attol mert fokepp varosba hasznalom szoktam orszaguton is hasznalni es varosba se 10-20 kilometereket megyek de te mar tudod :D
2015. szept. 24. 00:46
 3/6 anonim ***** válasza:
83%

A 2000 cm3-el azzal pont mentem csiga lassú ráadásul egy nagyon jó állapotúval. Meggy bordó metál volt, nem hangos mert a mercinek jó a szigetelése. Kicsi az a motor ahhoz a kasznihoz. Egyébként végtelenül megbízható 6 liter körül eszik városba. 124-es széria a merci valaha volt legjobb szériája. A 3000-es benzines 180 lovas automatával is mentem nagyon-nagyon régen na az egy élmény. Akartam is venni egyet de lebeszéltem magam róla.

Városba egy suzuki de még jobb egy saxo. Lebeszélnélek a merciről ha tudlak szopás lesz hidd el nekem :)

2015. szept. 24. 01:00
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy közel 3 évtizedes autó, amit arra terveztek, hogy úgy falja a kilométereket, mint kínai a kutyát szilveszterkor, annyira megfáradt már, hogy nem érdemes vele napi használatot tervezni vele- csak és kizárólag hobbiautónak venni, mert mindig elő fog jönni egy apró/közepes/nagy hiba, amit meg kell javítanod.

Nagyon nagy törődést igényel egy autó ami ennyit ment (aki dízelt vesz, az nem fog éves szinten kevesebbet menni 20,000 km-nél: még ha az uccsó '95-s szériából is származik, akkor és csak 20k- val számolunk évente, akkor is legalább 400 ezer van benne, és ez csak a legjóhiszeműbb becslés. Mondjuk legyen 85-s és évente 30 k-t raktak bele. Na az már majdnem 1 millió kilométer és inkább járunk közel a valósághoz, mint az előző esettel!

Most gondolj bele: megvennél egy autót ilyen futásteljesítmény után? Szerinted hány koccanáson, baleseten, motor feltúráson, rosszabb esetbe tuningoláson esett át?

Ne légy barom, miközben iszod a dzsúzod a gettóban!

Vegyél egy szaros Astrát/Swiftet/Puntót/Civicet majd ha lesz sok időd és pénzed, vedd meg az álmod, a w124-t és legyen az a hobbid, másképp reménytelenül belefulladsz!

2015. szept. 24. 01:59
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Pont a 2 leggyengébb motort akarod magadnak??Egyébként meg jó lenne még ha kicsit átgondolnad ezt az egészet mert a kérdésed olyan szinten ellentmondásokkal teli,hogy több mint megmosolyogtató.....eleve egy ekkora és ilyen idős dízel tepsit városba?????,meg tudod hogy nem versenyautó,de mégis mennyi a végsebessége........

Városba kis köbcentis szívó benzines kell,lehetőleg egy nem túl nagy kaszniba

2015. szept. 24. 08:48
 6/6 anonim ***** válasza:
2,3 manuális, benzin, 12-vel eljárok vele átlagban, normál karbantartás és vezetés mellett maximálisan kiszolgál.
2016. jún. 16. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!