Mi a véleményetek Az Audi A1 1.4 Tfsi s tronic autóról?
Szóval szeretnék valami kis autót venni ami néz is ki valahogy. Nagy autót még nem szeretnék venni első autónak mivel nem vagyok még nagyon biztos a nagy autókban, mivel vársba lenne használva.
19/F
19 évesen, fiúként A1? Szerintem kicsit csajos autó, igaz városba a méretei miatt ideális. Viszont a TFSI az egy turbós benzines motortipus, amiről jobb ha tudod, hogy elég költséges ha szervizelni kell. És a turbó kényes a kis távolságokra, értem ezalatt azt, ha nem éri el az üzemi hőfokot, illetve ha nem kap időt a visszahülésre, leállitás előtt.
Egy A3 sima 1.6 szivóbenzinnel szerintem ideálisabb lenne, bár városban kicsit sokat eszik, de egy TDI vagy PDTDI szintén nem köszönné meg a városi rohangálást.
De egyébként ahogy elnézem az A1 árfekvését, valaki sok pénzt nyomott a zsebedbe, igy ajánlanék még valamit:
Golf V GTI, 2.0 TFSI DSG F1 váltóval, nézz utána mit tud, tudom az A1 esetében a TFSI ellen érveltem, de ha mégis TFSI-t szeretnél, csak ezt. Egyik legjobban sikerült motorja a VW-nek.
Egyébként szerintem az igazán férfias autók a szedánok, (itt jegyzem meg hogy Passat VI is van 2.0 TFSI-vel szerelt) szóval azért jótanácsként fogadd meg: Ne fordulj el a szedánoktól, csak azért mert nagy ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!