Shocklesz kérdése:
Opel vectra B 2. 0 16V 140 LE benzin (1997/10) Automata váltó?
Figyelt kérdés
Sziasztok, a fogyasztás érdekelne városban illetve hosszútávon. Esetleg egyéb tapasztalatok az autóval kapcsolatban. Köszi :)2015. szept. 23. 12:49
1/5 anonim válasza:
Én biztos nem vennék autamata váltóval ilyen autót!Ez a motor amúgy sem egy erőgép az automata váltóban meg nagyon sok ló vész el.Tehát nem menne úgy mibt egy kézi váltós,de abban biztos lehetsz,hogy attól vagy 1-2 literrel többet fogyasztana!Abba sem árt belegondolni bogy ezek az autók közel 20 évesek....tehát egyre nagyobb az esély a meghibásodásra,főleg ha olyan "gondos" tulaja(i) volt(ak) idáig ,hogy az életben egyszer sem cseréltek a váltóban olajat,ezeknek ugyanis az a kelke!És bizony ha egy ilyen váltó beszarik,a javíttatása néha többe kerül mint amennyit az egész autó ér!!Meg hát a bontókban sem tengenek túl az ilyen váltók,ellentétben a kézivel.Szóval én lebeszélnélek róla,de nyilván a te döntésed.
2/5 anonim válasza:
Nekem A Vectra volt ilyen váltóval és 2literes motorral. Egyszóval : fostaliga . Annyi hibája volt és kialakult menet közben, hogy örültem neki mikor eladtam .Havi szinten ráment egy új kocsi törlesztőrészlete. Amúgy 10 liter alá nem megy a fogyasztás.
3/5 anonim válasza:
Ezek alapján egy kicsit sok a fogyasztása... Automatát tényleg nem ajánlanám én sem.
Nekem 1.6 16V 101LE-s van. Annak országúton olyan 6 körül van, városban inkább 8.
4/5 A kérdező kommentje:
Az autót rendes tulajtól veszem, végig garázsban tartott szervizelt, eddig meghibásodás és rozsdamentes a kocsi. Mivel elég jó áron kapom meg ezért esett erre a választásom. Köszönöm az eddigi válaszokat, szívesen várok még egyéb tapasztalatokat! :) A lomhaságról annyit hogy már sikerült kipróbálnom és szerintem elég jól húz, főleg ha a sport gomb on :D
2015. szept. 23. 18:15
5/5 anonim válasza:
Ja sport gomb..Aztán ha vészmódba vált a váltója majd írd meg, mert tudom mi az olcsó megoldás rá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!