Nagyából úgy hány centiméteres magassághoz passzol egy gyorsasági motor?
A 165 cm vagyok de nem tudom, hogy mekkora emberekre tervezték egyáltalán ezeket a motorokat. Kérlek titeket úgy nagyjából betudnátok határolni nekem, hogy mekkora min. és max. milyen magas embereknek lehetnének kényelmesek ezek a motorok?
Elnézést amiért elég érdekesen fogalmaztam meg a kérdést.
Náladnál sokkal kisebb emberek is motoroznak. Az elején lesz kicsit fura, de rutinnal sose teszed le mindkét lábat egyszerre. Mert nem kell. Az motoromnak 785mm az ülésmagassága, de nem gyorsasági. Viszont egy GSX-R600-as ülésmagassága 810mm körül van. Szóval ilyen 800mm átlag körül kell kalkulálni, amin lehet állítani kicsit. Ha nem tudod ismerősök között megoldani, hogy milyen is egy motor nyergében, akkor menj el egy motoros kiállításra és ülj fel pár gépre.
Simán motorozhatsz, kis gyakorlás, amit szinte megszerzel a rutin és forgalmi gyakorlások alatt és nem lesz gond.
Van egy ismerősömnek egy gyorsasági motorja majd megnézem nagyon köszönöm a válaszodat!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!