Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Golf V - Mazda3 (lépcsős...

Boseman kérdése:

Golf V - Mazda3 (lépcsős 5ajtós) - Honda Accord Benzinesek?

Figyelt kérdés

E között a 3 autó között gondolkodom , nagyjából 1 árban vannak. tudok 1-1 pozitív és negatív tulajdonságait

Vw nél tudtommal viszonylag sokba kerül ha valami tönkremegy ,drágábbak az alkatrészek.

A honda accord meg ha jól tudom azzal a 155 lóval bezabál városban 15 litert

Na a mazdáról nem tudok semmit.

Akinek esetleg van valamelyik vagy jobban képben van kérem írjon 1-2 gondolatot melyiket előnyösebb venni.

Kevés fogyasztás olcsó fenntartás a cél.

2015. szept. 22. 15:54
 1/4 anonim ***** válasza:

A golf5-ben nincs az 1.4tsi és a 2.0fsi-n kívül "értelmes" motor. Az 1.4 és az 1.6(fsi) is be tud nyelni városban gond nélkül 10l főleg a fővárosban.

Azzal azért nem teljesen értek egyet hogy a golf a legdrágább, mert a japán alkatrészek se olcsóak csak ritkábban mennek tönkre.

Nem akarlak lebeszélni a golfról, de a két japánt választanám leginkább. Itt érdemes odafigyelni a karbantartásokra mivel az elhíresült japán autó nem szervizigényes ezt sokan úgy veszik hogy nem kell törődni vele, aliaz olaj nélkül is megyen.

A mazdáknak szeret kopni a beltéri műanyagjai ami rosszul tud kinézni.

A honda accord meg ha egy kis törődést kap akkor sokáig jó.

2015. szept. 22. 18:46
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm
2015. szept. 26. 17:33
 3/4 anonim ***** válasza:
most vagy 2 hónapja egy Golf V-el autókázok céges autóként, 1.6-os motorral szerelt, de nekem nagyon nem jön be ez a kocsi. Nem csúnya, meg nem megy rosszul, de valahogy nincs benne semmi ami megfogná az embert. Az másik dolog hogy beülni még beülök teljesen hátratolt üléssel viszonylag könnyedén, de amikor kikell szállni belőle, a pofámról leszakad a bőr, hogy a tetejébe kapaszkodok a kocsinak mire kimászok belőle, 201 cm és 109 kg vagyok. Honda Accord-al mentem, bár nem sokat, ha jól emlékszem 20000 köbcentis volt, de az szuper kocsi. A golf az 1.6-os motorral városban 9-10 litert benyakal, a Honda-t nem tudom mennyit eszik.
2015. szept. 26. 19:05
 4/4 Tomcatters ***** válasza:
Nekem 2 literes 155 le accordom van, kb 10 liter korul eljar varosba, orszaguton meg kb 7 litert eszik ha ugy nyomod neki, ... ha meg ugy akkor..... sokat :D
2015. szept. 26. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.