Melyiket választanád: Seat Ibiza vagy Fiat Panda? Csajnak!
Én a Pandát :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__495168-..
Nézzetek be ide, ha van egy kis időtök, és írjatok néhány hozzászólást, hogy meglegyen a rekord!!! Köszi!!! :-)))
szerintem ne seatot.. wolsvagen váza van.. és az trágya kidobható szemét...
olasz autók egyedik, megbízhatók.. nem az olasz ladából kell kiindulni :)
nekem volt német és olasz kocsim is... az olaszban nekem sosem zörgött benne semmi, voltak kissebb problémák, de 12 évig semmi baja nem volt, aztán eladtam...
A német autómnak semmi baja nem volt három évig.. aztán egyszercsak használhatatlan lett.. tönkrement.. be se indult.. kidobhattam az ablakon... úgyhogy ha hosszútávra akarod a kocsit olaszt, ha rövid távra (németet) seat-ot vegyél.. ilyen egyszerű!
Szia nekem van egy Fiatom. Eddig semmi baja nem volt csak egyszer főtt fel a vize, de ez azért volt mert kevés volt a hűtővíz :( Most 250.000Km van benne 8 éves. Én úgy tudom egy olasz autót 10 éves koráig érdemes tartani, mert azután rozsdál meg az elektronikája meghal. Én a Pandára szavazok. Van Fiat Panda 100HP amivel a BMW-ket is odaverheted :)
Ja én a Seatot azért nem javaslom mert nekem van egy VW polóm, és tudni illik hogy az egész kocsi ugyanaz csak más a kasztni. amik elromlottak EDDIG:komplett váltó+kuplung+elektronika+rozsda. Ja és Lomha szegény :S
Hátha segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!