Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van egy peugeot 206 1,9...

Kivancsi82 kérdése:

Van egy peugeot 206 1,9 diesel autom. A problemám az, hogy ha 100-110 km/h fölött megyek vele vagy elkezd melegedni es akár 95 fok fölé is megy a víz hőfok. Ugyanez van ha hosszabb emelkedőn kell felmenni. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

2015. szept. 20. 08:29
 1/7 anonim ***** válasza:

Hány éves?

Mikor volt a hűtőrendszer átmosva, hűtővíz (fagyálló) cserélve?

Mikor volt utoljára kívülről a hűtő és járatai tizstítva?

Elszennyeződőtt a hűtő belülről.

A termosztát ellustult, nem nyit rendesen.

Bekapcsol-e a hűtőventillátor?

2015. szept. 20. 10:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Első körben termosztát, második körben hűtőrendszer illetve vízhűtő külső-belső átmosása.
2015. szept. 20. 10:33
 3/7 A kérdező kommentje:
17 éves a kocsi. 2,5 éve vettem. Akitol vettem az új hűtőt szerelt bele. Vizet nem eszi. Azota ezt csinalja h megvettem. Arra gondoltam h kisebb hűtő került bele mint kellett volna.
2015. szept. 20. 13:58
 4/7 anonim ***** válasza:

Elolvastad pl. az első választ?

Abban van egy konkrét kérdés.

Méltóztatnál rá válaszolni, vagy reagálni??

Van ott ugyan még egy kérdés, de arra sincs reagálás.

Akkor minek kérdezel??

2015. szept. 20. 18:16
 5/7 A kérdező kommentje:
17 éves a kocsi. Én még nem mostam át se belülröl se kivülrol miota megvettem. Fagyallo es viz teljesen cserélve nem volt. Ventillator megy. Ma átmostam termosztatot kiszedtem. Forrovizben kiprobaltam kb fél centire nyitott ki és viszonylag lassa. Nemszereltem vissza most igy hasznalom..
2015. szept. 20. 19:09
 6/7 anonim ***** válasza:
3000 Ft egy termosztát, nem éri meg rajta spórolni. Vegyél egyet, tedd bele, és ha még mindig van probléma, akkor lehet tovább gondolkozni.
2015. szept. 20. 21:15
 7/7 A kérdező kommentje:

Koszonom a hozzaszolasokat!!

A termosztatot azert nem tettem vissza mert hs anelkul is tulmelegszik akkor ugygondolom nem az a problema. Meghajtottam a kocsit es valoban nem ment 90 fok fole a viz. Arra gondoltam hogy lehet h tul lassan es nem eléggé nyit ki es nemtud eleg gyorsan aramolni a viz.

2015. szept. 20. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!