Audi A3 1999 1.6 mutatja az oracsoporton a fogyasztást?
nekem ami középen van az a kijelző az mutatja:
legfelső sávban:indításkor OK jelzés,fogyó szélvédőmosó,kevés üzemanyag,rádió csatorna stb stb
alatta ha áll és nyitva vannak az ajtók akkor egy függőleges autót mutat és ezen mutatja,hogy melyik ajtó van nyitva.
Ha nincs nyitva akkor hőmérsékletet mutat középen.Alatta meg a fedélezi számítógép által beállított dolgot.(átlagfogyasztás,átlsebesség,pillanatnyi fogyasztás és hasonló dolgokat.)
Viszont annyit kérdeznék tőled,hogy a klíma neked hogyan van?Ha benyomom a belsőkeringetést nekem kapásból bekapcsol a klíma.Neked is?
Akkor nekem valami gáz van, mert Ok -öt meg a nyitott ajtót jelzi ki alul és ennyi... De viszont nekem az ablaktörlő karon sincsenek gombok amivel választani lehetne hogy mit mutasson neked van?
Igen nekem is bekapcsol bár nem értem a logikát, ha szelvedore nyomatom akkor oké de az auto - ban is bekapcsol ha pl 20fok van és én 24et akarok ezt sem értem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!