Azért bukok meg a KRESZ vizsgán mert túlstresszelem az egészet, hogy lehetne enyhíteni a streszt? (bővebben lent)
AM kategória, szerintem ott nincs 55 kérdés, de minden kérdésre van egy teljes perce a vizsgázónak.
Nem tudom hogy lehet ezt a felmérőt bukásig stresszelni, ez egy viszonylag nyugodt körülmények közötti tesztlap kitöltés, ahol nincsenek zavaró körülmények, bőven adnak időt a gondolkodásra, magas a hiba-határ, ráadásul a kérdések sem újak (feltételezve, hogy eleget gyakorolt a vizsgázó).
El kell olvasni a kérdést, végig gondolni, nem elkapkodni a választ - erre bőven sok az egy perc.
A tanulásnak sem csupán tesztlap-töltögetésből kell állni, alapvetően a szabályokat kell megtanulni, s akkor azon sem kell izgulni, ha egy soha nem látott forgalmi helyzetet kell megválaszolni.
Az elméleti vizsga nyugis légkörű, stresszelni forgalomban lehet igazán, s ott már sokkal komolyabb a tét.
Elméleti vizsgára szélsőséges esetben el lehet menni úgy, hogy beveszel valami nyugtatót, forgalomban ezt nem lehet
A tipikus példája az éretlenségnek.
A sok okos ellát itt tanácsokkal, én inkább azt mondanám jegeld a jogsit pár évre. A számítógépes kresz teszt a legkevésbé stresszes az egész jogsi megszerzési folyamatban, az önálló vezetésről nem is beszélve. Mentálisan nem vagy még alkalmas a vezetésre.
Ez nem bántás, nem érhet minden lány 12 évesen, bármennyire szeretné a média.
Aki nem stresszel,az egyszerűen hazudik.
Egyébként a stressz éppenhogy fokozza a teljesítményt mind szellemi,-mind fizikai szempontból,úgyhogy nemértem hogy parázod ki magadból a helyes válaszokat..:-)
En ezt nem ertem. Vagy tudod az anyagot vagy nem. Olyan nincs hogy annyira stresszelsz, hogy elfelejted. Oke, ha kiallitanak a szinpadra, ezer ember ul a nezoteren es eloben megy a felvetel es sugarozzak az egesz vilagon es te elfelejted Petofi Anyam kinjat, azt megertem.
De ulsz egy teremben, aranylag csend van, a kutya nem figyel teged, a vizsgaztato neha radpillant, de ezt mar megszokhattad az iskolaban, es ulsz a papir felett es elfelejtesz mindent?
Hogy vagy kepes igy dolgozatot irni a suliban? Vagy ott is gyengen teljesitesz?
Felre ne erts, "lany" vagyok en is, van nagymotorra josim, a vilagert sem akarlak rola lebeszelni, mert tudom milyen irto jo mulatsag, de szerintem te meg nem vagy ra kesz. Nem kell elkapkodi. Nem maradsz le semmirol!
Gratulálok a sikeres elméleti vizsgához!
Kíváncsi leszek, a vezetés mennyire lesz neked stresszes, mert ellentétben az elméleti vizsgával, ahol csak a végeredményt nézik meg, a vezetés állandó kontroll alatt fog zajlani, folyamatosan figyelni fognak.
Azt nem tudom meddig tart a motoros oktatás szezonja, de lassacskán a végéhez közeledik, s majd csak jövő tavasszal indul ismét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!