Kreszből vizsgázott valaki mostanság? Mondjuk az elmúlt egy hónapban?
Mik a tapasztalatok? A könyv és a tanfolyam elegendő a vizsgához? Igaz, hogy már nincsen gyakorló CD/DVD?
Kb. 3 éve kezdtem a kreszt, akkor megbuktam kétszer, most viszont mennék újra vizsgázni, mert kell a jogsi.
"gyakorló CD/DVD"??????
Meg kell tanulni és kész!
Istenem, tényleg nem fogjátok fel a kérdés lényegét? Mert magyarul írtam, de válaszolni a kérdésre kettőből kettőnek még nem sikerült.
Néhány évvel ezelőtt az autósiskolákban meg lehetett vásárolni a kresz programot CD-n, vagy DVD-n, és a kresz vizsgán előfordulható kérdések szerepeltek rajta.
Úgy tűnik a kérdés lényegi részét neked nem sikerül felfogni. Van könyv, van tanfolyam, és ebből le kell tudni vizsgázni.
Tanuld meg és ne kifogásokat keress. Ha pedig nem megy, akkor ne erőltesd.
Én idén augusztus elején voltam. Jártam tanfolyamra, elolvastam a könyvet és rongyosra gyakoroltam a tesztet szakoe.hu oldalon. Elsőre sikerült max pontosra.
Nem volt olyan kérdés amivel ne találkoztam volna az otthoni gyakorlás alatt. A legtöbb kérdés 1-1 az egyben ugyanúgy volt megfogalmazva. (1 kérdésre tisztán emlékszem, a kerékcserével kapcsolatos kérdés volt teljesen másként megfogalmazva)
És valóban nincs már olyan gyakorló CD, mint korábban. A szakoe.hu oldalon gyakorolj sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!