Milyen fékbetétet vegyek?
Egy Renault Megane-be kellene. Sok helyen a Ferrodo betéteket ajánlják hozzá,azt is több helyen olvastam hogy csak azt,más ne. Na de azért annak ára is van! Nekem most elől és hátul is ki kellene cserélni a fékbetéteket (4féktárcsa) kb 20-25 lenne csak a két garnitúra Ferrodoból.....
Valami más jó,de olcsóbb márka? Nem igazán ismerem a márkákat. Textar,Delphi,Jurid ezek esetleg jók lehetnek?
Akinek a fékbetéten kell spórolni az inkább ne autózzon.
Nekem Bosch van, tökéletes, de Ate, Textar, Brembo is mehet
Én nem úgy akarok spórolni hogy mindegy milyen csak olcsó legyen,hanem jó minőség,valamivel jobb áron!
Most komplett futóműfelujítás lesz az autón és akkor már legyen kicserélve az összes betét. Szerintem ezekkel a betétekkel még elmenne pár ezret az autó,de most akkor fél-egy év múlva ne keljen megint szerelni. Sajnos ez a komplett munka (kormánygömbfel kint bent,lengőkarok,stabpálca,hátsó tengely szilentek és lehet még a toronycsapágyak is) alapban nem lesz olcsó,és ha lehet akkor valahol kicsit lefaragna az ember az összegből ha még jó minőséget is kap érte. Nekem sajna nem mindegy hogy a végén 120 vagy 150 lesz a végösszeg.
Egyébként köszönöm a kommenteket! Szerintem akkor Textar lesz,elől biztosan,mert azt láttam jó árban egy helyen.A hátsó még majd eldől.
Remélem féktárcsát nem kell vennem,a szaki azt mondta hogy nem biztos hogy azok is megusszák,majd ha szét lesz szedve az autó akkor rámér......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!