Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha motoromon hátsó kerékcsapág...

Ha motoromon hátsó kerékcsapágyat cserélek, akkor mindhármat érdemes, vagy elég azt, ami tönkre van?

Figyelt kérdés
Jobb oldalon egy csapágy, míg a bal oldalon két csapágy végzi a dolgát egymáshoz elég közel. Mivelhogy ketten vannak, erősebbek mint a magányos jobb, jobb állapotban is vannak. Nem találtam rajtuk kivetni valót, de ha már cserélem, akkor fontos mindhármat, vagy ilyen esetben csak a kiverődöttet szokták cserélni? a motorban 45000km van, harmadik tulajdonos vagyok, nem hiszem, hogy voltak már cserélve.
2015. szept. 15. 22:14
 1/3 anonim válasza:
100%

Gondolom a lánckerék oldalon van a 2csapágy,mivel ott nagyobb lehet a gyorsításnál a terhelés.

Én tuti mindegyiket egyben cserélném.Csak abba gondolj bele hogy most kicserélsz egyet,aztán lehet pár ezer kilóméter múlva tönkremegy a maradék kettő is. Megint szedheted szét az egészet.

2015. szept. 15. 22:32
 2/3 anonim ***** válasza:
nyilván mindet érdemes kicserélni... de ha gondolod szopathatod magad azzal, hogy most csak 1-et cserélsz ki, és spórolsz kb 2-3 ezer forintot, aztán jövőre megint szedheted szét... :)
2015. szept. 16. 00:45
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a jó tanácsokat, megfogadom :)
2015. szept. 16. 01:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!