Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A karosszéria lakatos kb....

A karosszéria lakatos kb. mennyiért fogja javítani a képen látható hibákat? És mennyire lesz tartós?

Figyelt kérdés

Mind a két oldalon(bal, jobb) így néz ki a hátsó kerekeknél:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

És az autó emelőnél(nem tudom hogyan nevezik):

[link]

2015. szept. 14. 19:56
 1/9 anonim ***** válasza:
40%
Sokba, dobd ki és járj busszal.
2015. szept. 14. 22:09
 2/9 A kérdező kommentje:
Mennyi az a sok?
2015. szept. 15. 20:39
 3/9 anonim ***** válasza:

Emelőnél=emelőpont

Én megszenvedtem egy szétrohadt alvázú kocsival, a karosszéria munkák többe kerülnek mint az üzemanyag, motorjavítások összesen.

Nem tartósak az ilyes fajta javítások.

2015. szept. 15. 23:03
 4/9 A kérdező kommentje:
Kb. 2-3 évig kibírja javítás után? Vagy olcsóbb lenne egy másik ugyanilyen autót vásárolni, és abból át tudják rakni amit kell?
2015. szept. 16. 13:02
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az ilyen nagy javítások hónapokig bírták, igaz én mindennap kocsival járok.

Nem biztos, hogy jobban jársz másikkal csak abban az esetbe, ha jó állapotú az alváz.

Alkatrésznek meg nehézkes használni, maximum ugyanazt a típust, évjáratút, stb. veszel.

2015. szept. 16. 23:58
 6/9 A kérdező kommentje:
Ha jó állapotban van, akkor azzal kb. mennyi ideig fogja bírni?
2015. szept. 17. 09:51
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Használattól, időjárási viszonyoktól ès rengeteg mindentől függ, nem lehet megmondani
2015. szept. 17. 14:23
 8/9 anonim ***** válasza:
egy 100-ból kb megúszod, ha az alváz nincs szarrá. Kerékjáratok kb 5k/db(jelen esetben elég oda az alváz védő, nem kell fényezni) küszöböket cserélni szokták 40k(anyag+meló+fényezés)/db.
2016. febr. 11. 22:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Tartósságra visszatérve, ha rendesen meg van csinálva, akkor alsó hangon 4-5 év, de ha vigyázol rá, garázsban tartod stb. akkor akár több is :)
2016. febr. 11. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!