Megéri egy honda civickel foglalkozni?
Figyelt kérdés
Egy haverom tartozik némi összeggel és felajánlotta, hogy inkább nekem adja a kocsiját, ami egy civic. Ő külföldre költözik, így már nincs rá szüksége. Igazából kb 3-400 ért el lehetne adni és annyival nem is tartozik, de ha már nekem adná megtartanám, mert imádom a hondákat. Nincs tökéletes állapotban, a belső ramaty, fényezés is, itt ott horpadás, karc, de motorikusan jó, nem is rohad. Sokat vezettem már, szóval ismerem a kocsit. Szerintetek megérné nekem? Ha javítgatnám lassacskán, akkor még egy jó autót össze lehet hozni belőle? Kicsit félek mert még nem volt autóm, családban nincs olyan akitől kérdeznék, haverok közül meg pont ez az ismerősöm. Ezért gondoltam hogy felteszem a kérdést.2015. szept. 13. 19:57
1/3 anonim válasza:
HA össz-vissz 600-ból kijön akkor oké.
3/3 anonim válasza:
ha vezetted, tudod milyen állapotban van
és ha a haverod nem mókotla szét a motort meg ezeket, akkor szerintem tökéletesen megéri
a civic, bármennyi is a hater, egy nagyon tartós, jó kis kocsi, ha meg van szeretgetve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!