Ha az autók szoftvereivel szeretnék foglalkozni, akkor minek tanuljak?
Sziasztok.
Az autók szoftvereivel, komputerereivel, chip-jeivel szeretnék foglalkozni, dolgozni.
Van értségim.
A kérdésem:
Mik az első lépések? Vagyis milyen szakra, vagy iskolába jelentkezzek először, majd utána mi a következő? És így tovább. Hajlandó vagyok végigjárni az összes lépcsőfokot.
Máshol is érdeklődtem már, és ezeket a válaszokat kaptam:
-Autóvillamossági szakközép.
-Autóelektronikai szakközép(azt hiszem ez ugyan az mint az autóvillamossági, csak másik név).
-Autószerelői szakközép.
Más azt mondta hogy okj autóelektronikai képzés.
Más azt mondta, ennek semmi köze az autóhoz, nem is kell érteni hozzá, és ez finommechanika, vagy valami műszerész.
Tehát okj-ra, vagy szakközépbe, vagy főiskolára, vagy egyetemre kell menni? És milyen irányba?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Értem, és köszönöm a választ. Viszont nem programozó szeretnék lenni, hanem az az ember, aki kiszereli az autókból a chip-et, azon diagnosztizál, hibákat keres, programokat futtat rajta, stb.
Tehát nem egy irodában programokat fejlesztek autókhoz, hanem magát az autó elektronikáját, chip-jét szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!