Suzuki TS 50 XK vélemény?
Figyelt kérdés
Megéri ilyen 80K körül megvenni? Megbízható motor?2015. szept. 12. 21:58
1/3 szerencses85 válasza:
Alapból megbízhatóak, de kevés alkatrészt találsz hozzájuk, így ha valamit pótolni kell, akkor vagy nagyon drága, vagy nem lesz. Inkább gyűjts több pénzt, és vegyél egy AM6 blokkos újabbat, 100 ezer körül már kapsz.
2/3 A kérdező kommentje:
Hát az a baj hogy nem találtam 100k ért jót :(
2015. szept. 27. 16:04
3/3 Bernáth Viktor válasza:
Helló nekem is az van, hidd el hogy nagyon kis megbízható és hálás motorok, és elég jó áron tudsz kapni hozzá bármit. alkatrész ellátásilag olyan 80 % -os szinte bármit tudsz hozzá venni. Én tudom mert nekem nemrég lett felújítva a blokk. Asszem olyan 50.000-ből kihoztam és nem gagyi alkatrészekkel. Nekem nagyon bevált motor. De viszont azt most közlöm veled, hogy ne várj tőle csodákat, mert nem egy gyorsulási gépek. De viszont nagyon megbízható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!