Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Meglévő megyei autópálya...

Meglévő megyei autópálya matricát át lehet helyezni egyik gépjárműről a másikra?

Figyelt kérdés
9 hónapja van megyei matricám egy Suzukin, de az elromlott és vettem is már másikat, holnap hozom haza, de mivel a régi már elromlott, ezért nem akarom elpazarolni, át helyezhető e az ,,új" autóra? Ha igen, hogyan?

2015. szept. 10. 14:19
 1/5 anonim ***** válasza:
41%
Rendszámra veszed a matricát.
2015. szept. 10. 14:25
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem mondod? Én azt hittem, hogy fel kell ragasztani az ülés alá...

Az érdekelne, hogy lehet e módosítani a rendszámot azaz, hogy a meglévő 4 hónapot az új kocsin használhassam fel.

2015. szept. 10. 14:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Igen, át lehet, de csak személyesen a nyomorult központjukba, fél nap sorbanállás és papírmunka után, ráadásul valami 2500 ft a kezelési költség...

Ja, és csak akkor, ha mind a kettő kocsi a te neveden van (vagy ugyan az a kocsi új rendszámot kapott)

Én úgyan ezzel szívok az E-s rendszámom után, inkább hagyom a francba és veszek még egy éveset vagy 2x 10 naposat az év végéig oszt' cső.

2015. szept. 10. 14:31
 4/5 A kérdező kommentje:
Ez felejtős, az új kocsi az én nevemen, a régi meg más nevén van.
2015. szept. 10. 14:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Át lehet íratni,1470 Ft az eljárási illeték.Az átíráshoz szükség van a vásárlást igazoló nyugtára,illetve az új jármű forgalmi rendszámára.(nem fizikailag,csak be kell tudni mondani)
2015. szept. 10. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!