Mi érné meg jobban?
Figyelt kérdés
Nemsokára 14 éves leszek,és lehet hogy le fogom tenni a segédmotoros jogsit.Azt tervezem,hogy 18 évesen leteszem az A2 jogsit,utána 20 évesen meg a korlátlant.Mi érné meg jobban?Most venni pl. egy Yamaha Dt 50-et 150.000 forint körül,és 18 éves koromig ezzel lennék,vagy várni még két évet és venni egy 125 köbcentis motort?2015. szept. 12. 14:21
1/6 A kérdező kommentje:
Még annyi,hogy 16 évesen már több pénzem lenne motorra(200.000-250.000ft),mert 15 évesen már fogok nyárimunkázni.Persze használt motorokra gondolok.
2015. szept. 12. 14:25
2/6 anonim válasza:
14 leszel még csak, úgyhogy ne várj már 2 évet míg vehetsz motort. Ha pénzügyileg néznénk, akkor soha nem érné meg motort venni. Egy jó kis DT-vel elvagy sokáig, de az sem nagy dolog, hogy 16 évesen megcsináld majd az A1-et, és akkor vegyél egy 125-öst amivel még 2 évig el leszel. Szóval 2 évente váltogatod a motorokat majd :D
3/6 A kérdező kommentje:
Igen,én is arra gondoltam hogy 2 évente váltogatom :D
Legkevesebb mennyi egy yamaha dt,vagy ehhez hasonló motor?100.000-ből már megvan egy olyan amivel 2 évig jól elleszek?Illetve még nem nagyon(semennyire)értek a motorokhoz,ez gondot jelent?
2015. szept. 12. 16:17
4/6 A kérdező kommentje:
Illetve az az igazság,hogy nagymamámnak van egy Honda Dio robogója,amit ha meglenne a jogsim nekem is adna.De én nagyon szeretnék egy váltós endurot,supermotot.
2015. szept. 12. 16:28
5/6 anonim válasza:
Nem vagyok tisztában az árakkal, de lehet hogy kijön egy DT százezerből, ha kell megpótolod egy kicsit. Nem baj ha nem értesz hozzá, ezért lesz jó hogy lesz majd sok motorod, rengeteget fogsz tanulni, de eleinte olvasgass a témában. Ja és még annyit, hogy a Honda Diót mindenképp fogadd el, ha már ajándékba adják :D
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget! :D
Még annyi lenne,hogy a lábam leérne róla?163 cm vagyok.
2015. szept. 12. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!