Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitől lesz egy autó tuningos?...

Mitől lesz egy autó tuningos? Ami feltétlenül kell hozzá?

Figyelt kérdés

Leültetés? Szoknya? Motorfúrás?

Bocsi, érdekel de sehol nem találok ilyet. Minden hasznos valaszt örömmel vennék :)

18/l

2015. szept. 10. 21:06
 1/3 anonim válasza:
Chippeled, nitró. A többi már csak optika. Esetleg egy erősebb motor, stb.
2015. szept. 12. 16:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha nem tudsz normális autót venni, akkor kell a tuning.
2015. szept. 13. 09:54
 3/3 anonim ***** válasza:

tuningolni azt szokták ami alapból gyenge, vagy kevés a pénz, valami régi autót megvesznek, rádobálnak mindenféle hülyeséget, de az egész felér egy kalap szarral, persze van ami igényesen van megcsinálva.

Én is szeretem a szép autókat, meghogy jól nézzen ki a kocsim, szép hangja legyen stb. de olyan autót veszek ami alapból ilyen és nem én buzerálom fel, ezért vásároltam egy 3.2-es V6-os Alfa Brera-t (2011-es), piros színnel 19-es kerekekkel csodálatos, hangja is ott van. Utólagosan annyi lett vele csinálva hogy kapott előlről hátra egy zöld-fehér-piros csíkot vékony fehér szegéllyel előlről hátra, de ennyi.

2015. szept. 17. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!