Szerintetek ez milyen kocsi ennyi pénzért?
Figyelt kérdés
3 dolog ami első ránézésre gyanúra ad okot:
Vezető ülés ki van szakadva
Vezető ülésnél a kárpit is ki van szakadva
A Suzuki logo el van kopva
Azokat amit leírt bármelyik ronvshoz oda írhatja...
Ma 7 autót néztem meg, mindnek szét volt rohadva az alja, ezért kicsit szkeptikus vagyok...
2015. szept. 8. 22:29
11/14 A kérdező kommentje:
Elfogadható állapotban van, de a küszöb alja le van festve fekete festèkkel, ez nekem parányit gyanús. Holnap megyek szerelővel megnèzetni
2015. szept. 9. 10:43
12/14 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok mi lesz a vége, majd írd le ha lesz időd :)
hali.!
13/14 anonim válasza:
tavaly ugyan ennyiért egy 2000es sedant vettem el. ablakemelővel, riasztóval központizárral. a küszöb sanszos hogy cserés lesz. 320-330ért már korrekt az ára.
14/14 A kérdező kommentje:
Nah szóval a folytatás...
Megnèztük szerelővel a kocsit, szervizelèsek voltak rajta, de ez pont jó, karbantartott, 1. tulajtól van, 376 ezerèrt meg is vettem papír költsègekkel (eredetisègvizsga, átírás, stb.) együtt. Tehát a vètelár 320 lett. Mèg annyi dolgunk lesz a szerelővel, hogy vezèrműszíjat, levegőszűrőt, olajszűrőt kell cserèlnünk meg előre veszek 2 köd lámpát ès kerek lesz a dolog.
2015. szept. 12. 09:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!