Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Renault Clio! Pozitív és...

Renault Clio! Pozitív és negatív vélemények?

Figyelt kérdés

Szeretnék autót vásárolni. Régi nagy vágyam egy Renault Clio. Viszont - nőből vagyok - nem igazán értek az autókhoz. Ezért kérem szépen ezen kérdés olvasóját, h írja le a véleményét erről az autóról. Pozitív és negatív véleményeket is szívesen fogadok!!

Köszönöm előre is!!

2010. márc. 12. 15:28
1 2
 11/12 Szaki19 válasza:
67%
Imádom amikor a sok suttyó,német autó rajongó fikázza a francia autókat. A családban kettő Renault is van,az egyik (2006-os clio) az enyém és soha semmi bajuk sincsen és pont fele annyiba kerül a szervízük mint a német autóknak.Német autók csak a gazdagoknak és a cigányoknak valók,a többi csak villogtatja a 200.000-et futott,töröktől vett német verdát aztán meg otthon a küszöbről eszik. Egy dolgot elismerek,a 2000 előtti franciákkal voltak bajok,de szerintem a 10-15 éves franciákat nyugodt szívvel megveheted. (természetesen jó helyről)
2020. márc. 1. 22:24
 12/12 anonim ***** válasza:

Nomost, akkor a tények:

Van nálam egy pár hónapos Renault Clio, benzines. A sebességválója rémálom, ilyen pontatlan sebváltót még az életben nem használtam. A tolató fokozat kapcsolásakor pittyen a jelzés, hogy "igen, most rükverc jön", majd kuplung fel és gázt adsz és jön a nagy semmi. Erőlködve kell fokozatba kapcsolni. Na ne! Az 1-es fokozatban alig gyorsul az autó, pedig 2-es 3-as fokozatban elég jó, érezhető, hogy a motorban van erő, tehát a váltója van elszúrva. Lengéscsillapítás nulla, pattogsz a városi utakon. Mindez egy 2021-ben gyártott modell!!! Inkább egy Ford Fiesta, nagyságrendekkel jobb.

2022. aug. 20. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!