Renault Clio! Pozitív és negatív vélemények?
Szeretnék autót vásárolni. Régi nagy vágyam egy Renault Clio. Viszont - nőből vagyok - nem igazán értek az autókhoz. Ezért kérem szépen ezen kérdés olvasóját, h írja le a véleményét erről az autóról. Pozitív és negatív véleményeket is szívesen fogadok!!
Köszönöm előre is!!
Nekem Cliom van, 4 éve használom, 2002-es.
Előtte volt egy Astrám, és még előtte a "tanulóidőkre" egy Swiftem.
Férjemnek Audija van. Van egy VW is a családban.
A clionak soha semmi baja nem volt, a többiről ez nem mondható el... Bár a férjem autószerelő, így ő ért az autókhoz. Soha nem volt elektronikai gondunk, sem másmilyen bajunk vele.
Most várom a lányunkat, így ezután ketten használjuk majd... :)
Szerintem azért ki kell fogni.
Sokan utálják a francia autókat, így sok negatív véleményt fogsz hallani. Az enyém egy pozitív tapasztalat.
Ha mellette döntesz, sok örömet kívánok benne!
Nem értem miért szidja mindenki a Renault-ot. Nálunk itthon 2 van (megane+scenic), de semmi bajuk nincs/nem volt, azon kívűl, h hajlamosak a rozsdásodásra. A meganba úgy 40ezer km került bele nálunk (2év), Scenibe 15e (0,5év)
Amúgy milyen évjárat? Milyen motorral?
Nem feltétlenül sz*rok a francia autok csak éppen nem sorolhato oylan magas kategoriájuba mint pl egy japán , svéd , angol , német... bár már mai francia
kocsik is elég jók szal ha azt szeretnél sztem nyugodtan vegyél olyat. Inkább olyan kocsit vegyél amit szeretel mint egy olyat amit csak azért mert jobb !
sz@rok a francia autok,(nem is lehet öket autonak nevezni)
Japán gépek azok odavernek mindent!!!
Honda Civic Vti,Mitsubishi,Subaru!!!!ezek a jo verdák!!!
Köszönjük szépen a hozzáértő hozzászólást, kedves utolsó!
Nyugodtan vegyél Cliot, mi évek óta azzal járunk, és tökéletes, hibátlan!
Clio II Pozitív
Kényelem terén a nagyobb autóknak is méltó párja, széles motorválaszték, jó helykínálat, nagyfokú biztonság, kifinomult működés.
Negatív
A használt Cliók ára kedvező, az 1.5 dCi ideális választás, nem sokkal drágábban szervizelhető, mint a benzinesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!