Milyen motor fajtát ajánlotok nekem az alábbiak alapján?
Munkába járáshoz kéne, az 2x35km lenne.
Bakonyi környék, tehát sok emelkedő, kanyargós utak.
Nincs semmilyen jogsim.
Száguldozni nem akarok, a 80-as utazó, 100-as végsebesség bőven elég lenne, de ne is olyan kicsi legyen hogy széthajtsam a motort. Olcsó, könnyű szervizelhetőség
125ccm elég lenne?
Ebben a kategóriában többnyire endurókat látok, az alkalmas lenne erre? Gondolom a másik az örökzöld MZ lenne.
Robogót vegyél. 250cc vagy nagyobbat.
Motort csak akkor vegyél, ha munkába járáson kívül is akarod használni (hétvégi körökre).
Khmmm.... #2, #3!
A kérdezőnek nincs semmilyen jogosítványa!
....és én azzal mit csináljak? :D
Vegyen motort, majd rábxszik. Észt nem adhatok neki. :D
Bocsi, félreérthető amit írtam.
Azért írtam hogy nincsen jogsim hogy tudjátok nincsen semmilyen vezetői tapasztalatom, gondolom számítana ha már lenne autójogsim 5 éve.
Én értettem elsőre is, hogy még autóból sincs jogosítványod.
Figy, 1 évig jogsi nélkül rohangáltam simsonnal a határban. De közútra soha nem mentem, mert csináltam volna egy balesetet, ahol a másik fél megsérül, engem visznek a dutyiba. Semmi jogosítvánnyal, és még vezetési tapasztalattal nem kellene 125-ös motorral rohangálni, mert nagyon nagy lesz rá az esély, hogy vagy elesel, vagy balesetet okozol. Lehet, hogy azt gondolod nem, de elég egy fél pillanat, hogy bepánikolj. Ráhúzol a gázra, azt már dobod is motort. Ennyi.
Inkább járj busszal, tedd le a B-s jogsit, azt le tudod tenni 35-ért a B125-öt. Meg is van és már nyugodtan rohangálhatsz az utakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!