DaaaS kérdése:
25 eves vagyok es szeretnek autot vasarolni kb 3-3,5 millaig (10000) euroig?
Figyelt kérdés
Nagyon sokat gondolkoztam Bmw-n vagy Audin is defogalmam sincs., kb max 6 eves autot szeretnek vagy annal fiatalabbat,mit ajanlanatok? Szeretem a sportos de meg se a nagyon draga kategoriat.2015. szept. 6. 23:20
12/18 veterán vas válasza:
Szóval, 25 évesen van fölös 3.5 millád csak autóra, de nem tudod eldönteni, hogy milyen legyen, és ezért vadidegenektől kérsz segítséget.
Teljesen életszerű helyzet! :)
13/18 anonim válasza:
életszerű. ugyanis, ha a kérdező is mondjuk külföldön dolgozik, miért ne spórolhatna össze ennyit. 10 eurónyi pénz Németországban kb 4-5-6 havi bér, attól függően mit dolgozol...ez csak otthon számít nagy összegnek---
15/18 anonim válasza:
25 évesen, ha szakemberként melózik Németországban, akkor még több pénze is van, elmondom nektek. :D
DE hát le kell szólni szerencsétlent, mert megdolgozott érte.. :D irigy szarok :D
Ha kamu a kérdés, akkor viszont rohadjon meg! :D
Vegyél BMW 535i-t. Az egy korrekt autó.
16/18 A kérdező kommentje:
2.0 motor a maximum , nemszeretnek luxus adot fizetni, erdelyi vagyok es nemgazdagitom romaniat...
2015. szept. 7. 13:59
17/18 anonim válasza:
18/18 anonim válasza:
Ha erdélyi vagy az más. Onnan még csak rendes emberekkel találkoztam. Akkor mégse rohadj meg, inkább tájékozódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!