Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nincs alapjáratom simson s51b?

Nincs alapjáratom simson s51b?

Figyelt kérdés
Srácokegyik nap kipróbáltam 80 as fúvókával a motort meg 40 esalapjáratival ment faszán bár kicsit akadozott ezért mikor haza értem vissza raktam a 35 alapjáratit és72 es fő oké vissza raktam kipucoltam a karbit mindenhol és mikor viszzaraktam berugtam akkor hirtelen nicns alapjárat de menni megy faszán semmi alapjárata nincs és még kicsit fura hangja van mintha horkolni mikor már le esett a fodulat és ujra huzok gázt mintha horkolni mi csinálhatja ezt?

2015. szept. 6. 14:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Rosszul van beállítva a benzinszint. Ha nincs alapjárat, akkor meg lehet levegőt kap valahol, vagy eldugult az alapjárati fúvóka, vagy lehet szimering bajos.
2015. szept. 6. 17:07
 2/2 A kérdező kommentje:
hát a fúvókákat ki vannak takarítva benzinszint nem tudom a jelzésig van a benzin ahogy kell ha levegőt kap akkor nme szimering baja?
2015. szept. 6. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!