Valami bezavarja az alapjáratott!?
Figyelt kérdés
Már olvasgattam itt ott és láttam más is küszködik ezzel a gonddal de megoldás sehol sincsen. Hátha most valaki olyan ember olvassa aki tudja is rá a hibát.
Tehát....
Hideg motornál az alapjárat tökéletesen működik még váltások között is. Ilyenkor nincs vele gond. DE!? Amikor már kezd bemelegedni tehát egy 10-15p kocsikázás után már nagyon lassan esik le az alapjárat és néha néha be is ragad és nem képes leesni. Ez ügyben kérdem én is mi lehet az oka? Lambda szonda is okozhatja? Vagy akár a gyertyák? Farsot szív valahol? Vagy csak ki kellene valamit tisztitani? Ha igen mit?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ui: Opel vectra b 1.6 16V 96-os (alapjárati motor már cserélve lett.)
2015. szept. 5. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!