Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Lecseréltem a routeremet...

Lecseréltem a routeremet D-Link dl 524-ről, Tenda f303-ra, és valamiért bezavarja a hangfalat, pedig ugyanott van ahol a másik is volt?

Figyelt kérdés

csak azért cseréltem le mert a másik már nagyon régi volt meg most már sűrűn el is dobta a netet is!

A régi az 54mbps volt és 1 antenna volt rajta, az újon viszont 3 antenna van és 300mbps!

Közvetlen a hangfal mellé tettem, oda ahol a másik is volt és nagyon bezavarta, így lentebb tettem a routert, igaz most meg a géphez van nagyon közel!

A hangfalat igaz így már nem zavarja, de mintha néha az is megfigyeltem volna, hogy a tv-t is egy kicsit bezavarja néha-néha!

Szerintetek mitől lehet ez

2015. máj. 20. 14:37
 1/7 A kérdező kommentje:

Azt nem tudom, hogy a nagyobb sebesség vagy a több antenna is befolyásolná-e ezt!

Sajnos annyira nem igazán értek hozzá! :( :)

2015. máj. 20. 14:42
 2/7 A kérdező kommentje:

Azt is néztem, volna, hogy akkor felszerelem, a falra, de sajnos nincs rajta, olyan, hogy fel tudnám tenni!

Amúgy azt is tudom, hogy ez egy gyenge minőségű router, de ettől függetlenül nincs vele baj!

2015. máj. 20. 14:45
 3/7 Tengor ***** válasza:

Lehet, hogy a Tenda új, de újonnan sincs olyan szinten, mint a régi D-Linkek...

Ha tudod vidd vissza és vegyél valami normális eszközt.

2015. máj. 20. 14:51
 4/7 anonim ***** válasza:
3 antenna van és 300mbps! ezért zavarja ,viszont a routeren váltsál csatornát hogy a wifi jel másik tartományba kerüljön
2015. máj. 20. 14:51
 5/7 A kérdező kommentje:

A cserével már így most nem akarok foglalkozni, amíg nincs semmi baja, ugyan is ez az emag-ról lett rendelve!

Utolsó: nem igazán értek az ilyesmihez, de hogyan kell csatornát váltani, és egyáltalán ez mire jó!

2015. máj. 20. 15:30
 6/7 P.O.C. ***** válasza:
Csak pár Mhz különbség van az egyes csatornákról. Kicsi a remény, hogy megoldja a problémát.
2015. máj. 21. 19:56
 7/7 P.O.C. ***** válasza:

Itt amúgy még nagyon magabiztos voltál vele:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__68..

Nem véletlenül vannak kétszeres árkülönbségek, a hasonló szolgáltatásokra képes de különböző márkájú routerek között.

2015. máj. 21. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!