Lecseréltem a routeremet D-Link dl 524-ről, Tenda f303-ra, és valamiért bezavarja a hangfalat, pedig ugyanott van ahol a másik is volt?
csak azért cseréltem le mert a másik már nagyon régi volt meg most már sűrűn el is dobta a netet is!
A régi az 54mbps volt és 1 antenna volt rajta, az újon viszont 3 antenna van és 300mbps!
Közvetlen a hangfal mellé tettem, oda ahol a másik is volt és nagyon bezavarta, így lentebb tettem a routert, igaz most meg a géphez van nagyon közel!
A hangfalat igaz így már nem zavarja, de mintha néha az is megfigyeltem volna, hogy a tv-t is egy kicsit bezavarja néha-néha!
Szerintetek mitől lehet ez
Azt nem tudom, hogy a nagyobb sebesség vagy a több antenna is befolyásolná-e ezt!
Sajnos annyira nem igazán értek hozzá! :( :)
Azt is néztem, volna, hogy akkor felszerelem, a falra, de sajnos nincs rajta, olyan, hogy fel tudnám tenni!
Amúgy azt is tudom, hogy ez egy gyenge minőségű router, de ettől függetlenül nincs vele baj!
Lehet, hogy a Tenda új, de újonnan sincs olyan szinten, mint a régi D-Linkek...
Ha tudod vidd vissza és vegyél valami normális eszközt.
A cserével már így most nem akarok foglalkozni, amíg nincs semmi baja, ugyan is ez az emag-ról lett rendelve!
Utolsó: nem igazán értek az ilyesmihez, de hogyan kell csatornát váltani, és egyáltalán ez mire jó!
Itt amúgy még nagyon magabiztos voltál vele:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__68..
Nem véletlenül vannak kétszeres árkülönbségek, a hasonló szolgáltatásokra képes de különböző márkájú routerek között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!