Presztízsben szerintetek a Volvo vagy a Volkswagen erősebb?
Tehát mondjuk egy Volvo S80 vagy egy Passat?
Vagy XC60/XC90 vagy egy Tuareg?
Volvo egyértelműen.
Amúgy egyszerű a dolog, kategorián belül kell egymáshoz mérni a három némettel, és akkor máris eléggé azonos felszereltség és árazás jön ki.
9: Nem értetted meg mit írtam. Olvasd el mégegyszer...vagy kétszer.
Nem azt írtam, hogy tele van Audikkal és BMW-kkel a piac (ami egyébként tényleg így van), hanem hogy a BMW használtautó kereskedései Audikkal van tele, az Audié meg BMW-kkel.
Ezen gondolkozz még egy kicsit.
Utolsó, ez jó:DDD
Összefoglalva én - a saját környezetemet, ismeretségi körömet alapul véve- azt látom, hogy azok vesznek BMW-Audi-Merci-VW-t, akik azt szeretnék, hogy azt gondolják róluk, sok pénzük van.
Akiknek meg tényleg sok pénzük van, azok meg Volvo-t meg Lexus-t (és én még idesorolom a Toyota Landcruisert is) vesznek.
"A VW-knak mostanában kicsit betett a botrány"
Ez miben nyilvánul meg? :)
"Touareg jobb mint a XC90?"
Sokkal. Főleg ha ilyen 5-6 éves autókról beszélünk. Most az új XC90 nagy durranás volt, pedig messze nem olyan jó, mint amennyire reklámozták. Erős a marketing. Nem azt mondom hogy rossz autó, de a Touareg jobb. Az, hogy az XC90 magától megy, meg hasonló hülyeségek, engem nem érdekel, sőt számomra ez hátrány.
18: Menj el mindkét szalonba és ülj be egy zsírúj Tuaregbe és egy XC90-be is (én megtettem), ég és föld a kettő, a Volvo javára.
Hogy gyengébbek a Volvo motorjai? Most fog jönni az XC-ből a V8-as, meg egy közel 400 lovas hibrid. Azért mert vannak 220 ló körüli motorok is, na és? Talán X5-be, ML-be nincs? Nézz már utána...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!