Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kérdésem hogy 1.3as swiftbe,1....

Kérdésem hogy 1.3as swiftbe,1.4es F-astrába milyen Turbot lehetne belerakni?

Figyelt kérdés

Elektromosat nem támogatom,bár ha valakinek van ellenérve mondja.Mennyire kellene átalakitani az autot, mennyivel növelhetném meg igy a ménest?

mitöl függ,hogy milyen hangja van pl?

http://www.youtube.com/watch?v=iJ8DWy1ndcw

példának ez nagyon szép!

2010. márc. 11. 19:58
 1/8 omadjoe ***** válasza:
ALap blokkba semmi képpen sem ajánlom a turbot! mert nincs meg a blokkba a bonusz olajzó furatok a főtengelyhez, dugohoz. én is akartam turbot egy automba ahol létezet ua blokk turboval, és nélküle. ezt fel vetettem 1 olyan személynek aki ért hozzá. Ő mondta, hogy ők már megcsinálták azzal a tipussal amivel én akartam. semmi gond nem volt. egy darabig... kb. 3000 km után mégis gond lett. besült a motor... Na onnan már én sem akartam turbot a motorra. inkább beszereztem a motorom turbos változatát. blokkal, turboval, olajhütővel, tokkal, vonóval, gyantával...
2010. márc. 11. 20:07
 2/8 anonim ***** válasza:
El ne felejtsd agyonmatricázni is, meg a szárnyakat a hátuljára, hogy az úton maradjon!
2010. márc. 11. 20:08
 3/8 anonim ***** válasza:
65%

1. Elektromosat ne is akarj. Valóban használható elektromos meghajtású feltöltő nem létezik. Az autó elektromos rendszeréből ugyanis nem lehet tartósan kinyerni több kW-nyi teljesítményt.

2. Bármilyen benzines motorhoz tervezett turbófeltöltő jó hozzá. Csak kell egy másik szívócsonk, kipufogóleömlő, kellenek új injektorok, dugattyúk, hajtókarok, a szelepeket sem árt valami hőállóbbra cserélni, a kenő- és hűtőrendszeren is kell egy kicsit tuningolni... Mert gondolom, az autó futóműve, karosszériája és fékjei egyébként már fel vannak készítve a gyári teljesítmény kétszeresére.

3. A hang ugyanúgy a motortól függ, mint a szívóknál. A videón hallható jellegzetes prüszkölést a lefújószelep állítja elő.

4. Ha ennyire nem értesz hozzá, akkor maradj inkább a Homasita választékának szemlézésénél és onnan válassz sport gyertyakábelt, öntapadós szárnyat, biliacél nyomtávszélesítőt és kamuféktárcsát a hátsó dobra. Azzal kevesebb veszélyt okozol a körülötted élőknek.

2010. márc. 11. 20:24
 4/8 anonim ***** válasza:
nem éri meg. régi autók már ezek és ha meg is tudod oldani, akkor az autó értékének többszörösét költöd rá + ha még megy 20ezer kilométert, akkor már sokat mondtam. vegyél inkább egy astra GSI-t.
2010. márc. 11. 20:28
 5/8 anonim ***** válasza:
ahogy a 20:08-as írta!:D esetleg írd rá a nevedet a kocsi oldalára és tedd elé h. PRO attól majd menő leszel...
2010. márc. 11. 23:41
 6/8 A kérdező kommentje:
Szimpla kérdés volt,érdekelt hogy egy ilyen kis autoba bele lehetne-e rakni...köszönöm a lehurrogást a válaszok helyett(remélem pont egy ilyen,akit leirtatok fog nektek menni frontálisan:))
2010. márc. 12. 08:10
 7/8 anonim ***** válasza:
No Fear matricát rakjál rá meg menő rendszámtáblát hátra: "bocs hogy megelőztelek" :D
2010. márc. 12. 21:00
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem megkaptad a választ....

Ha még ebből sem érted, akkor hajrá.

Amilyen a kérdés, olyan a válasz...

Kívánnék hasonló jókat, de nem alacsonyodok le hozzád...

2010. márc. 13. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!