Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fiat Punto vagy Citroen C3-as...

Morzsa kérdése:

Fiat Punto vagy Citroen C3-as autót vegyek?

Figyelt kérdés
Évjáratban 2004-2005-ös amiket nézegetek. Mivel viszonylag kevés pénzből gazdálkodhatok,nem tudom eldönteni,hogy melyiket válasszam. Kinézetre talán a Citroen jobban tetszik,nem csak külsőre,hanem belsőre is.Viszont állítólag a Fiat alkatrészek olcsóbban. Aki tud segítsen,hogy melyik autó lenne a legmegfelelőbb,és miért? Aki egyik autó mellett sem voksol,nyilván a véleményükre akkor is kíváncsi vagyok.Köszönöm!
2015. szept. 2. 16:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Azt írod kevés pénzböl kell gazdálkodni!

Mindenképpen a fenntartási költségeket végig nézném

a helyedbe mind két tipus esetébe. Biztosítás, Suly adó

ami már ugye nem ezen a néven fut de fizetni kell, na és

az alkatrész árak!! Ugy tudom a Francia autok alkatrész árai

elég huzósak, a NET en utána tudsz keresni mi mennyibe van ehhez vagy ahhoz aztán már látod is mire futja a keret.

2015. szept. 2. 17:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Valaki esetleg még tudna infókkal ellátni?
2015. szept. 10. 14:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem Fiat. Van egy puntonk 2002es és nagyon jólegy alkatrészek is mindenhol vannak és olcsók. Francia autó is van rokonságban és örül neki mert céges. Gyenge összeszerelési minőség, sok model nehezen javítható. A néphit ellenére nem sar az olasz autó úgy hogy ha vki ezel jönne az vagy vmi márkauzi vagy nem ült még jó autóba
2015. szept. 14. 18:43
 4/4 anonim ***** válasza:
De ha esetleg bővebben Kifejtenéd mire kell milyen akkor konkrétabb infot tudok adni
2015. szept. 14. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!