Alfa romeo 156 2.4 jtd-be mennyi lehet hajtókarcsapágyat cseréltetni?
Figyelt kérdés
már beírtam googleba mindenhova, még úgyis, hogy csak körülbelüli árat, de hát sehol semmi ár..mennyibe fáj egy ilyen művelet nagyon max ?2015. szept. 1. 23:27
1/2 anonim válasza:
Az attól függ milyen a JTD blokk belseje. Ha meg lehet csinálni úgy, hogy nem kell kivenni a blokkot akkor azért nem kérnek el vészesen sokat. Pár 10 papír. Ha nem lehet levenni a kartert beszerelt motornál, vagy van alsó olajház vagy akármi akkor az egész motor kijön e miatt... az már 6 jegyű lesz.
2/2 anonim válasza:
Megkérdezhetem hogy mit csináltál vele hogy cserélni kell? Az én Alfa 159-es (szintén 2.4-es) autómban még nem kellet ilyet cserélni, pedig 600 000 km felett van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!