Használt segédmotor?
[link] :)
Vegyél egy Simson S51-t, az kezdősnek, tanulni bőven elég. Meg kell nézni mit veszel, mert sajnos a legtöbb leharcolt. 60-70 körül kapsz már középszart.
Megnyugodhatsz, szinte mindegyik rom lesz ártól függetlenül :D
Most vettem egy Rieju MRX-et 130-ért, igaz a blokk valóban hibátlan és jól is megy, de a váz menthetetlenül rohad.
280-ért hirdettek egy Yamaha DT-t, ami hulla volt, tuningolva ment 60-at.
Lehet válogatni mert van bőven, de az első jónak tűnőt meg kell venni.
Megjegyzés: ha kapsz újat akkor egyből azt kérj és tanulj azon, hamat bele lehet jönni és sok szopástól megkíméled magad.
az ötlet kiváló...én is pont így kezdtem ebben a korban...
nekem egy pedálos simsont sikerült szereznem, aztán simson start, aztán simson schwalbe-t..
úgy érzem megtanultam majdnem mindent, amit kismotoron lehet..
jó úton jársz, vegyél egy szimót...ne kereskedőtől, bár erre nincs jó recept...nézd a hírdetéeket....alkudj keményen, és ha nagyon tré, akkor se mérgelődj, mert megtanulsz szerelni, és tudod, mit építettél be.
arra ügyelj, hogy legalább a motorja működjön..nem árt ha pöcc-röff indul, és jó a váltója..a többi gyerekjáték..
sok sikert.
Sajnos az ár sem orientál. Én a Honda SH-ra kattantam rá. 100 000 ért vettem egy romot. Amikor szétesett 80-ért egy patent állapotút.
Nagyon sokat meg kell nézni. Akkor már a hirdetés szövege és a képek is sokat mondanak. Vigyél magassal valakit, aki lebeszél, ha beleszeretsz valami ócskaságba (sajnos az ember így működik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!