Nem. ezt ki mondta?
csak akkor tegyél bele, ha úgy érzed, hogy jobb lesz a vasnak..de tehetsz bele akár winn's-t, vagy stp-t..a hatás ugyan az..
ha benzines autó tankjába mindig kellene spurit tölteni, akkor az már feltűnt volna.
Ez csak egy adalék, amit vagy beletöltesz vagy nem. Ha igen, akkor érvényesül a jótékony hatása (ha van neki) amíg el nem fogy az a tankolás. Ha nem, akkor sem lesz semmi baj.
Nem próbáltam még, ez biztos, hogy egy oktánszámjavító lehet (van egy ilyen adalékkategória). Egy másik márkásabb adalékot kipróbáltam már, abból 1 litert használtam el rendeltetés szerűen. Csoda nem történt (a modern autók vezérlő számítógépe miatt lehet, ami érzékeli a jobb üzemanyagot és kevesebbet injektál be belőle), de a katalizátor a szer elfogyása után megadta magát. Hogy összefügg-e az adalékkal, nem tudom.
Az autó tankjába üzemanyag való. A motorba jó mi9nőségű olaj való, a hűtőbe desztillált víz és fagyálló koncentrátum keveréke.
Az adalékokat meg kell hagyni a kézretéttellel autót javító csodadoktoroknak (motorfelújító olajadalék, fogyasztáscsökkentő üzemanyag-adalék, hűtőtisztító és tömítő adalék... és társaik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!