125-ös motorban feltünő a 250 köbcentis blokk?
Adott egy 2011-es Aprilia RS125. Jelenleg egy 250 köbcentis 65 lóerős Rotax257-es blokk van a gyári Rotax 122-es helyén. Annyi átalakítás történt még hogy elől dupla tárcsafék van, hátul szimpla. A gumik elől 120-as hátul 170-es.
Szerintetek feltünő hogy nem 125 köbcentis blokk van benne? Rendőrök kiszurják/kiszurhatják hogy nem stimmel a köbcenti és a teljesítmény? Eredetileg a motor a gyári blokkal 30 kW-ra van vizsgáztatva, a forgalmiba is ez van beütve, tehát nem fojtott verzió volt eredetileg sem. A2-es jogsim van, de ugye ez a 65 lóerős 250-es blokk jóval túllépi, ezért nem vettem RS250-es motort hanem megoldottam így.
ha rendőr lennék kiszúrnám...de nem vagyok.
ha kifogsz egy olyan járőrt, aki szintén motorozik, ráadásul barkácsol, szabadidejében szerel, akkor annál bukta van...
nézd, járj vele..aztán meglátod..
ha olvastad Gárdonyitól a "beszélő köntös"-t akkor emlékezhetsz, hogy csak beavatott vette észre a hibát..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!