Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » KYMCO PEOPLE 50 S 2T - Alvázsz...

KYMCO PEOPLE 50 S 2T - Alvázszámból vagy motorszámból hogyan tudom megállapítani, hogy hány köbcentis blokk van egy motorban?

Figyelt kérdés
Ha jól tudom, van valamilyen weboldal, ahol le lehet kérdezni, vagy egy dekódoló táblázat.
2014. márc. 17. 18:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Egy Kymco People 50 meglepő módon 50 ccm.
2014. márc. 17. 19:30
 2/3 A kérdező kommentje:

Eddig oké, de már a motorszerelő élből vitatkozott ezzel. Azt mondja, hogy a matrica az oldalán semmit sem jelent. Ezzel beleültette a fülembe a bogarat. De tegnap szétszedtem és:

1) meglepően kicsinek találtam a blokkot, tehát 50-es;

2) magas hangon duruzsol, tehát 50-es;

3) YouTube videókon szereplő ugyanezen példányok ugyanígy duruzsolnak, tehát 50-es;

4) alvázszám alapján rákerestem és a Kymco gyár adatlapja alapján szintén 50-esnek bizonyult (alvázszám RFBB90...-nel kezdődik, táblázat itt: ftp://ftp.nhtsa.dot.gov/mfrmail/ORG4576.pdf)

2014. márc. 18. 05:18
 3/3 A kérdező kommentje:
Jah, a motorszerelő egy 50 feletti fószer volt, aki choppereket javítgatott.
2014. márc. 18. 05:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!