Ha az autó nekikoccan egy alacsony beton kockának és ezért sérül, mivel a tolatóradar semmit sem jelzett, akkor azt kifizethetik ahol a tolatóradart vettem?
Mindig mindenért a gépkocsivezető a felelős. Vagy a tulajdonos.
Te vagy a hibás, mert nem megfelelő tolatóradart választottál, vagy mert nem ismerted a pontos működését (mit lát, mit nem lát). Biztosítás, ha van, akkor neked van. Akkora önrésszel, amekkorával... ha nincs, lehet saját zsebből javíttatni.
De ha akarsz egy jó napot szerezni a boltnak, menj el. Biztos jól fog esni egy nagy nevetés. A nap hülyéje díjra pályázol?
Ha már széttrollkodjuk a kérdést, akkor legyen!
Én a gyógyszergyártót fogom perelni, mivel a gyógyszerem miatt kissé izzad a tenyerem. Emiatt csúszott meg a kormány a kezemben, és egy kicsit lepadkáztam az autóm kerekét.
Torgyán papát idézve:
Nakéremszépen!
Az alacsony betonkockáknak nincs joguk az autó hátrameneti hatáskörében tartózkodni.
A tolatóradar pedig azonnal monnyon le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!