Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nissan almera 1.5 acenta plus...

Nissan almera 1.5 acenta plus nem túl alacsony az ülés? Jól lehet látni az utat?

Figyelt kérdés
És milyen érzés vezetni?

2015. aug. 9. 22:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Én nem éreztem egyáltalán alacsonynak, vezettem jóval alacsonyabbat is, illetve állítható is a vezetőülés magassága. Szerintem jól lehet látni az autóból, kicsit hosszú az orra, talán az lehet elsőre fura, de ennyi.
2015. aug. 9. 22:44
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. És te ajánlod amúgy ezt a kocsit?
2015. aug. 9. 23:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Édesapámnak van, azt vezettem jó párszor. Megbízhatónak mindenképpen megbízható, megvan neki 13 éve és semmi baj nem volt vele eddig, tényleg csak rutin szervizek meg kopó alkatrészek. Mondjuk nem egy sportkocsi meg kell hagyni, nekem kicsit lomha, de ha az a cél, hogy egy megbízható autód legyen, ami bárhova elvisz, akkor tökéletes választás.
2015. aug. 10. 00:23
 4/6 anonim ***** válasza:

Egyik haveromnak ilyen autója van. Vezettem már én is és szerintem renben van az üléspozíciója. Kényelmes benne ülni, a parkolás se okozott vele gondot. Lehet érezni hogy hol van az eleje.

A kocsival eddig nem volt gondja. Hozzá kell tenni hogy első tulajos autó volt. Idős házaspártól, rendszeresen karbantartva. Mint a mesében, csak ez tényleg így volt.

Egyébként túl hosszúak benne a fokozatok, amitől kicsit lomhának érződik az autó. Amúgy simán használható a hétköznapokban, de az előzéseket meg kell gondolni.

Szerintem jól jársz egy Almerával.

2015. aug. 10. 09:00
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is ajánlom, 10.5 éve van meg, 180 ezer van most benne.

A fényszórókra és a váltó csapágyaira figyelj, más probléma nem volt vele. A ma elterjedt bunkerautókhoz képest sokkal jobban kilátsz, elég jól lehet érezni a sarkait is (5 ajtósom van). Hosszú távon is kényelmes, van deréktámasz.

Vezetni nagyon jó, a kormány kicsit nehéz (egész napos szerpentinezés után 3 nap izomláz), de minden kezelőszerv finom. A váltó különösen, elég hosszú úton jár, de nagyon pontos. A futómű nem sportolásra termett, de tart, ha kell. Nagyon sok hasonló korú autót vezettem, lehet, hogy jó része a karbantartáson múlik, de a legjobbak között van.

A 2-3-as fokozat valóban hosszú, de szereti az alacsony fordulatot, ha hamar felváltasz, nagyon keveset eszik városban is, csak el kell hinni neki, hogy bírja.

(Én örülnék, ha még hosszabb lenne, 4-5 között alig van különbség. A váltó javításakor próbáltam 16%-kal hosszabb ötöst applikálni bele, de nem találtam megfelelő fogaskerekeket.)

Ha van még kérdésed, írj nyugodtan.

2015. aug. 11. 19:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Én egy 3 ajtosat néztem ki nekem nagyon tetszik de le akarnak róla beszélni mert alacsony és fent akad könnyen szerintem ez hülyeség mert semmivel se alacsonyabb mint a többi ilyen autó. Helyette inkább egy 2006-os SEAT ibizat ajánlanak de nekem jobban tetszik az almera.
2015. aug. 11. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!