Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha bármilyen autóval járhatnát...

Ha bármilyen autóval járhatnátok napjaitokat ingyen, de nem adhatjátok el, milyen autót választanátok?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy nyertek egy bizonyos autót 5 évre, el nem adhatod, ha összetöröd nincs felelősség, az üzemanyag és szervíz mind ingyenes, akkor melyik autót választanátok és miért?

Néha szoktam gondolkodni olyanokon, ha esetleg lottót nyernék, mit vennék, de mint autómániás, képtelen vagyok dönteni.

Ti hogy vagytok ezzel?

Kérlek írd le a korod, egy autómárkát, típust és hogy miért éppen azt!

2015. aug. 26. 14:33
1 2
 11/17 Koaxk Ábel ***** válasza:
82%

Biztos valami olyan autót választanék, amit ha nem is anyagi, de ésszerűségi okból soha nem vennék.

Pl: Egy jó sportkocsi, ami mindennapi használatra teljesen haszontalan, egyszerűen az élmény miatt jó.

Ilyen szív szerelmem a Porsche 911! (32F)

2015. aug. 26. 18:41
 12/17 anonim ***** válasza:
71%

Nagyon jó kérdés, ha nem számít sem az ár, sem a szerviz költség, sem az üzemeltetés.

Amennyiben tarthatok mellette egy másik verdát, akkor megtartom a mostanit a hétköznapi feladatokra, és kérek egy sportkocsit. Amennyiben muszáj ezt az 1db kocsit használnom, akkor talán valamilyen SUV-t, mert jól jön, ha nem csak 2-en férünk be, ha haza tudok hozni valami nagyobb tárgyat, ha ki tudok menni a kocsival kirándulni.

2015. aug. 26. 20:34
 13/17 anonim ***** válasza:
71%
Audi RS6. Mondtam volna valami csúcs sportautót, de az csak néha kocsikázni jó, ez meg egy nagy batár, akárhova elmehetsz vele, akár mindennapi használatra is megfelelő, de ha kell, Ferrarikkal tartod a tempót. Hatalmas találmány ez az autó :D
2015. aug. 26. 21:35
 14/17 anonim ***** válasza:
71%

Merci W140-sel600 full extra es atepitve kezi hatos valtosra.

Vagy

Porsche 924GTR

2015. aug. 27. 00:59
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Csak azt nem értem, hogy ha nem tetszik másnak a véleménye, miért kell lepontozni... Arra nem gondoltál, hogy másnak nem olyan kocsi kell, mint neked? Barom...
2015. aug. 27. 08:50
 16/17 anonim ***** válasza:
Egy TDCi-s 2003-as Ford Mondeo-t választanék fekete színben. Szerintem szép, nem hivalkodó, gyors autó, az már más kérdés, hogy mennyire tartós. Azért választanék egy régebbi típust, mert kb. innentől kezdve az autók majdnem egységes formát kezdtek kapni, ami által szinte mind ugyanúgy néz ki. (33F)
2015. aug. 27. 17:41
 17/17 anonim válasza:
skoda superb 1.9tdi
2015. aug. 27. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!