Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ford mustang convertible vagy...

Ford mustang convertible vagy Mercedes e osztály cabriolet?

Figyelt kérdés
Szerintetek melyik cabrio jobb és miért vagy miért nem?
2015. aug. 24. 16:22
 1/4 Koaxk Ábel ***** válasza:

Most biztos sokan meg fognak kövezni, de ha ebből a kettőből kéne választanom biztos nem a túl hypeolt Mustangot választanám.

Itthon valamiért a Mustang valami veszett jó autónak van beállítva, pedig rohadtul nem az.

Van egy ismerősömnek 2010-es Mustangja (nem volt törve), de olyan illesztési hibák vannak rajta és olyan ordenáréan hanyagul van összerakva az az autó, hogy ledöbbentem. Aztán kipróbáltam, milyen vezetni, semmi extra... A családban ugyan nem E Mercedes van, hanem "csak" C, de állítom, hogy az ezerszer nagyobb élményt ad, de még az én BMW-m is.

Igaz a Mercedes "kommerszebb" biztos menőbb egy Mustang-al megjelenni, de rohadtul nem egy kategória a kettő, abban 100%-ig biztos vagyok.

2015. aug. 24. 16:35
 2/4 anonim ***** válasza:
53%
Mercedes. Kevesebbett eszik, alkatrészt is könnyebb szerezni.
2015. aug. 24. 17:05
 3/4 anonim ***** válasza:
53%
Valóban nem egy ligában indul a 2 autó. A Mustang egy amerikai autó, leginkább az ottani igényeknek megfelelően van gyártva: undorító, kopogós beltér, egyáltalán nem prémiumérzés. Persze ez nem baj, ha az ember nem vágyik rá. De egy Mercedesszel összehasonlítani...
2015. aug. 24. 17:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Teljesen mást képvisel a két autó, kategórián belül mondhatni a két végletnek számítanak. Mindkettőhöz volt már szerencsém, teljesen mások.

A Mustang (V8-ra gondolok, a V6-ot inkább hagyjuk) a vagány hülyegyerek, nem valami kifinomult, komolytalan, amolyan játszós autó. Igen egyszerű technika van benne, a futóműve még az átlagautók közt is butának számít (pl. merev hátsó híd, baromira ráz), max gumiégetésre jó, de állat hangja van (hiába, az jenki V8 hang az olyan, aminek a németek sose fognak a közelébe érni), és szerintem amúgy bitang jól néz ki.

Zárójelbe megjegyezném, hogy a legújabb Mustangról azt írták sok helyen, hogy már Európai mércével is elfogadható, de azt még élőbe nem láttam, képről viszont csúnyának tűnik.

A Merci ezzel szemben inkább az úriember, egy autó, amivel nem ciki puccos bulikon megjelenni, precíz mérnöki csoda, galaxisokkal jobb minőséggel, igényesség terén egyszerűen nem lehet őket egy lapon emlegetni. Nem véletlenül van a Merci árban is a Mustang felett.

Én személy szerint a Mustangot vinném, a német prémiumokat mindig is unalmas sznob autóknak tartottam, egyszerűen nincs bennük semmi, amiért azt mondanám, hogy ez kéne nekem, vagy hogy fizetnék érte. Lehet a Mustang szinte minden tekintetben elmarad tőlük, de cserébe viszont van stílusa és egyénisége, ami kevés német autóról mondható el.

2015. aug. 24. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!