Külföldi autó papíroztatása?
Üdv!
A kérdésem az volna, hogy én szeretnék venni, egy Opel G astrát, és azt mondták sokan, hogy Németben sokkal olcsóbb, és az autók jobb állapotúak mint nálunk, mert ott vigyáznak rá, meg más az életstílus stb stb. A kérdésem az volna, hogy ha tényleg olcsóbb odakint, én vennék eggyet, akkor annak mi lenne a menete, hogy lepapíroztassam? Hogy kellene? (hova kell ilyenkor menni stb stb) 1. autóm lenne, és ezért vagyok ilyen tájékozatlan, elnézést!
Persze, hogy más, tekintve, hogy ott nem akkor cserélik, mikor már szétesik majdnem alattuk, hanem eltelik 5-6 év, az már öreg nekik, ezért csere újra.
Amúgy okmányiroda...
Egyrészt, a magyar piacon árult kocsik fele Németországból jön, ezért itt is megkapod a jót, csak hozzáértővel kell menni és nem az elsőt megvenni amin szép a felni.
Másrészt egy Astra G-ért nem éri meg kimenni (még a Coupe/OPC turbo is határeset), többe kerül a sallang, mint itthon venni egy jót.
Harmadrészt, több a cikk róla a neten, és itt a megválaszolt kérdés, mint a karakterek a kérdésben;) Használd a keresőt.
Adásvételi, eredetvizsga, okmányiroda, kötelező, illeték, biztosítás, új forgalmi, rendszám, műszaki, regadó
bocsánat hogy nem a kérdésre válaszolok,hanem kérdezek
Akkor sem éri meg áthozni egy opel corsát,ha ismerősömtől kapnám jóval olcsobban?1.3 mas swing lenne 1994 es 500 euro.180km van benne.kell rajta cserélni ezt azt.de ezt a részt az itthon vásárolt autóknál sem usznánk meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!