Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyibe kerül az A1 és B...

Mennyibe kerül az A1 és B jogsi együtt?

Figyelt kérdés

az lenne a kérdésem, hogy mennyivel lenne olcsóbb, ha egyszerre kezdem el az A1 és B kategóriás jogosítványt, mint hogy először lerakom A1-re, és jövőre pedig elkezdem a B-t?

elsősegélyből már nem kell vizsgáznom :)

légyszíves írjátok le, hogy mennyibe kerülne a 2 együtt elsősegély nélkül. és ha a 2 külön rakom le akkor mennyi lenne elsősegély nélkül.

2010. márc. 10. 15:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Az autósiskolán múlik mennyi kedvezményt ad...
2010. márc. 10. 15:49
 2/5 A kérdező kommentje:
de kb. mennyivel lehet úgy olcsóbb ha egyszerre kezdem el?
2010. márc. 10. 16:24
 3/5 szokratesz ***** válasza:

Bemész egy vagy két autósiskolába és megkérdezed.

Meg fogják mondani hidd el.

Mivel van számítógéped ezért emailt is küldhetsz nekik, arra is váalszolni fognak.

S nem olyan nagy ügy ám ott kérdezni ahol tudják a választ is.

2010. márc. 10. 17:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem erre semmilyen kedvezményt nem kapsz mert semmi sem egyezik...Az A1-es kresz kérdések nem ugyan azok mint a "B" - kategóriás kérdések...Rutin se ugyan az(más pálya) Forgalomról nem is beszélve...motor kisebb és csak te tudsz bajba közbelépni autó nagyobb stb...szóval semmi sem egyezik...haverom is így akarta.. rengeteg idő kell ehhez h. mind2-re bemenj... és 2 kressz vizsga..1x az A1-es aztán a B vagy fordítva...
2010. márc. 10. 18:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Mindd as kettő eggyenkéntt 100000 ft kb. én pár éve tettem le a A+ az került 110000-ft-ba a B katregória is kb ott van plussz minussz 10000-20000 ft
2010. márc. 10. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!