Mennyivel rosszabb minőségű egy utángyártott vezérműtengely mint egy új gyári?
Biztos, hogy a gyári vezérműtengely az nem utángyártott?
Biztos, hogy egy zsír új motorba bekerülő vezérműtengely ott készül az adott gyárban vagy külső céggel gyártatják le?
Valaki dolgozik a gyakoriról az Audiban, ő biztos tudja, hogy ott hogy megy ez. Az oké, hogy a blokk nálunk készül, de a többi sallang is?
Sok minden azért is drágább, mert gyári zacsiba rakják. Anno vettem egy ~40 centis gumi vízcsövet a Volvomhoz, gyári zacsiban 14 000Ft. Biztosan nem a Volvo gyártja, lehet ugyanaz a cég gyártja aki az "utángyártottat" is, csak az nem kerül Volvos zacsiba és nem Ivanics árulja.
Márkaszervizben a Castrol olajat is 3500/liter áron adják, ugyanaz az olaj egy olajboltban 1700/liter. :D
Azért is kérdeztem az előzőben azt amit, mert én nem vagyok biztos benne, hogy egy vezműtengelyt nem külső partnerrel gyártatnak le. Ha külső cég gyártja akkor a gyári és az aftermarket is csont ugyanaz csak más a csomagolása. Ennek kellene utánajárni. Ha ugyanaz, akkor felesleges a drágábbat megvenni.
Én tegnap vettem a kocsimba vezérműtengelyt. Gyári 7000 Forint volt, ezt elvittem a mesterhez és csinált belőle nekem egy átköszörült sport tengelyt (ez még 20k volt).
Ha a gyári ugyanolyan paraméterekkel rendelkezik mint az utángyártott, akkor én mindenféleképpen az utóbbit választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!